Win F1 22 en meer bij speciaal MediaMarkt-evenement

News
vrijdag, 08 juli 2022 om 14:30
f1 22 racef1650554186
F1 22 ligt sinds kort in de winkel, maar als je hem niet meteen in huis hebt gehaald heb je nu een mooie kans. Je kunt de game namelijk winnen bij MediaMarkt. Mocht je zaterdag nog geen plannen hebben, dan is het misschien de moeite om even langs te gaan.
In het verleden is het al vaker gebeurd en ook dit jaar viert MediaMarkt de release van de nieuwe F1 game met een evement. Je kunt daarbij de game winnen en bovendien ook een Logitech G29 racestuur. Je moet er alleen wel even de tijd voor hebben.
Om mee te doen moet je namelijk naar de winkel gaan en dat kan niet overal. Het evenement wordt in Nederland namelijk gehouden in MediaMarkt ArenA (Amsterdam). Ook in België wordt het evenement gehouden, in de MediaMarkt van Oostakker.
Om F1 22 en het stuur te winnen moet je de beste tijd in de game neerzetten. In Nederland doe je dat op het circuit van Zandvoort, in België op Spa-Francorchamps. Je kunt je innerlijke coureur loslaten tussen 12.00 een 16.00 uur.

Solide ervaring in F1 22

F1 22 is overigens zeker de moeite waard om te winnen (of anderszins in huis te halen). Hoewel de game geen enorme ommezwaai maakt ten opzichte van F1 2021, rust alles op een nog altijd heel solide basis. In onze review, die je hier kunt lezen, kreeg de game een keurige 8.