Win een reis naar Super Nintendo World Japan bij Pathé!

News
zaterdag, 11 maart 2023 om 11:30
Menig gamer droomt er wel van: een bezoekje brengen aan Super Nintendo World. Pathé geeft je nu een kans om deze droom uit te laten komen met een winactie.
Het is inmiddels twee jaar geleden sinds Super Nintendo World zijn deuren opende in Japan, maar er zijn voor Nederlandse fans genoeg obstakels om de wereld van Mario te bezoeken. Zo waren de grenzen van Japan lang gesloten wegens corona en kost het natuurlijk ook een hoop geld om even naar Japan te vliegen. Pathé heeft daar nu een oplossing voor: een winactie.

Hoe kun je de reis naar Super Nintendo World Japan winnen?

Meedoen aan de winactie van Pathé is simpel. Je hoeft maar twee dingen te doen: een ticket kopen voor The Super Mario Bros. Movie en een formulier invullen. En klaar! Nu maak je kans om de felbegeerde reis te winnen. Er is trouwens ook een tweede prijs: een Nintendo Switch game pakket.
Let op: de deadline is 31 mei, dus zet deze in je agenda. Ook leuk om te weten is dat of je nu wint of niet, je krijgt voor het meedoen met de actie sowieso 5 euro korting op gamen bij Go! Gaming. Go! Gaming is te vinden in Pathé Schouwburgplein Rotterdam, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Groningen, Pathé Maastricht en Pathé Nijmegen.

Wat kun je doen in Super Nintendo World Japan?

In Super Nintendo World betreed je via de iconische groene pijp de wereld van Mario. Met een speciale band (die je wel los moet aanschaffen) kun je net als Mario coins verzamelen in een speciale app. In deze app kun je ook stempels verzamelen en je high score in Mario Kart: Koopa’s Challenge zien.
Ja: in Super Nintendo World kun je natuurlijk Mario Kart spelen. Ook Yoshi heeft een eigen achtbaan en je kunt Mario, Luigi, Peach en Toad ontmoeten. Daarnaast kun je uiteraard al je geld uitgeven aan merchandise en eten.