Dit is beste vriend van Max Verstappen in de Formule 1

News
zaterdag, 11 maart 2023 om 11:00
si202204240699 newsf1651677485
Het is geen geheim dat Max Verstappen goed om kan gaan met veel van zijn collega’s in de Formule 1. De regerend wereldkampioen heeft nu onthuld wie zijn beste vriend is op de huidige grid.
Lange tijd hebben we in de Formule 1 kunnen genieten van de hechte vriendschap tussen Max Verstappen en Daniel Ricciardo. De goedlachse Australiër heeft alleen geen stoeltje weten te bemachtigen voor dit jaar en dus zal hij niet vaak in de paddock te vinden zijn. Maar dat betekent niet dat Verstappen geen vrienden meer heeft in de Formule 1.
De Nederlander kan namelijk goed opschieten met veel coureurs, inclusief directe concurrenten zoals Charles Leclerc en Carlos Sainz. In gesprek met The Daily Mail heeft Verstappen nu onthuld wie zijn beste vriend is op de huidige grid: Lando Norris.

“Ik kan heel goed opschieten met Lando, omdat hij gewoon zichzelf is en normaal. Hij is mijn beste vriend op de grid. Hij houdt van wat hij doet. Ik kon al jaren geleden in karting zien dat hij heel snel is, ondanks dat we nooit tegen elkaar hebben geracet. Het was heel duidelijk dat hij het tot de Formule 1 zou schoppen.”

Een transformatie voor Norris

Volgens de Nederlander was Norris aan het begin een beetje overweldigd toen hij in de sport terecht kwam en kan hij af en toe een beetje verlegen zijn. Maar de Brit is nu ‘heel goed voor McLaren’ en de laatste jaren ‘enorm gegroeid als persoon’.
Het lijkt er dit seizoen alleen wel op dat Norris vast zit in een auto die sterk is teruggezakt in het veld. Tijdens de GP van Bahrein had het team veel problemen, met een uitvalbeurt voor Oscar Piastri en maar liefst zes pitstops voor Norris. Misschien besluit de Brit over een paar jaar toch om te verkassen naar Red Bull Racing.

Populair Nieuws

Laatste Reacties