Win een PS5 via speciale PlayStation challenge

News
donderdag, 28 oktober 2021 om 18:30
playstation 5 thumbf1624433855
Sony begint op 2 november met een nieuwe challenge voor PlayStation spelers. Spelers die meedoen aan de challenge kunnen een aantal prijzen winnen, waaronder een PS5. Dit maakt het bedrijf bekend op haar eigen site.
Sony komt nu met de Seize the Throne challenge. Het is een uitdaging voor PlayStation gamers om zoveel mogelijk punten te behalen, door middel van het spelen van games of het behalen van Trophies. Door het behalen van de punten kan je een aantal prijzen winnen.

Hoe werkt de PlayStation challenge?

Om mee te doen aan de challenge moet je je eerst aanmelden. Dit kan via de site van Sony. Vanaf 2 november begint de challenge. Als je dus aan de wedstrijd wil meedoen, moet je je voor die datum inschrijven.
De challenge bestaat uit drie verschillende fases. Voor fase 1 moet je 25.000.000 punten behalen, voor fase 2 100.000.000 punten en voor fase 3 160.000.000 punten. De punten kan je verzamelen door verschillende dingen te doen, zoals games spelen, de Share-functie gebruiken of Trophies in games behalen. Daarmee draag bij je aan het doel van de gehele community. Als het doel wordt bereikt, dan zal iedereen die zich heeft aangemaald de specifieke beloningen krijgen.
Als je één van de hoofdprijzen wil winnen, waaronder een PS5, moet je op 17 november om 19:00 uur op de pagina van de Seize the Throne challenge kijken. Dan verschijnen er namelijk vragen op basis van vaardigheden. De personen waarvan het antwoord het dichtst bij komt, winnen een prijs. Een PS5 kan je ook kans maken op unieke PlayStation-ringen en een Pulse 3D Wireless Headset.