Win dikke prijzen tijdens de nieuwe XGN livestream met Laagvliet en Klappie!

News
donderdag, 21 juli 2022 om 14:00
call of duty warzonef1583833409
Donderdag 21 juli gaan we weer los met een livestream bij XGN.nl, met niemand minder dan Laagvliet en Klappie. Niet alleen kan je genieten van de actie op Twitch, je kan ook nog eens een dikke prijzen winnen als je deze stream en twee anderen volgt!
Deze donderdag zijn we weer live om 14:00 Nederlandse tijd op ons eigen Twitch-kanaal. Tijdens de livestream gaan we aan de slag met Call of Duty Warzone, maar dat gaan we niet alleen doen. Onze squad wordt namelijk versterkt met een aantal veteranen, waaronder professionele esporter Laagvliet - waarmee wij eerder al Valorant hebben gespeeld - en YouTuber en streamer Klappie!
De stream wordt mede mogelijk gemaakt dankzij MSI, die gamers al jaren de mogelijkheid geeft om ook onderweg van je favoriete games zoals Call of Duty Warzone te genieten. Neem bijvoorbeeld de MSI Pulse GL66, dat spelers trakteert op een sterke performance met een Nvidia RTX videokaart en 12th gen Intel processor, maar voor een zacht prijsje.
msi lootboxf1658326010

Prijzenregen tijdens de XGN livestream

Wij hebben bovendien een dikke prijs voor een gelukkige kijker van drie XGN livestreams. We geven namelijk een MSI Lootbox weg en een Steam cadeaukaart ter waarde van 100 euro! De inhoud van de MSI Lootbox is geheim, maar we kunnen wel verklappen dat er onder andere een headset in zit. Een prijs die je dus zeker niet wil missen!
Wat moet je precies doen om in aanmerking te komen voor de prijs? Dat is vrij simpel. Maak een screenshot van de livestream donderdag en doe hetzelfde voor twee andere livestreams in augustus en september. Maak je geen zorgen, we zullen duidelijk aankondigen wanneer de andere streams zijn. Wanneer je tijdens alle drie de streams een screenshot hebt gemaakt, dan kan je ze sturen naar [email protected] en dan zullen wij een gelukkige winnaar trekken uit de inzendingen.
Om het even op een rijtje te zetten, maak een screenshot van de volgende livestreams op het Twitch-kanaal van XGN:
  • Stream 1: Call of Duty Warzone, donderdag 21 juli om 14:00
  • Stream 2: Saints Row, vrijdag 26 augustus om 14:00
  • Stream 3: September (Tijd, dag en game volgen later)
Dit artikel is in samenwerking met MSI.