'WhatsApp werkt transferfunctie van iOS naar Android'

News
woensdag, 28 juli 2021 om 16:30
whatsappf1587666674
WhatsApp is met de ontwikkeling bezig van een functie om je gegevens van iOS naar Android over te zetten. Momenteel is dit namelijk niet mogelijk. Er is namelijk geen officiële manier om je gegevens van iOS naar Android over te zetten.
Het nieuws wordt gemeld door WABetaInfo. Als het door Facebook-overgenomen bedrijf deze functie toevoegt, wordt daarmee één van de grootste problemen van de app opgelost. Gebruikers die van iOS naar Android over willen stappen verliezen nu vaak namelijk vrijwel alle gegevens.
De functie zou al sinds april dit jaar in ontwikkeling zijn. Dat de feature in ontwikkeling lijkt te zijn wordt verder bevestigd door screenshots die op onderstaande Tweet te zien zijn. Hierop zijn de stappen te zien die ondernomen kunnen worden dankzij de aanstaande functie.

WhatsApp brengt steeds meer nieuwe functies

De Transfer van iOS naar Android-optie is de volgende in een lijst met nieuwe WhatsApp-functies die eindelijk uitkomt. Vorige week kwam WhatsApp ook al met een nieuwe feature voor de chatapp. Toen werd namelijk de mogelijkheid toegevoegd om meer mensen aan videogesprekken toe te voegen.
In tegenstelling tot die functie is nog niet bekend wanner de nieuwe Transfer-functie uitgebracht wordt. Het is wachten tot WhatsApp eerst zelf het hoge woord geeft, waarna de functie waarschijnlijk vrij snel uitgerold zal worden.

Populair Nieuws