WhatsApp op Windows krijgt handige update

News
zondag, 12 maart 2023 om 17:30
whatsappf1631522124
De ontwikkelaars achter WhatsApp zitten nooit stil en proberen het populaire communicatiemiddel elke dag een stukje beter te maken. Zo zit er een nieuwe update in de cloud die binnenkort naar de Windowsversie van de chat applicatie komt. Voor nu zit de update met zijn handige functies nog in de WhatsApp beta voor Windows.
Volgens Wabetainfo wordt de nieuwe update beschikbaar gesteld voor sommige beta testers. In de nieuwe update wordt het voor Windows gebruikers van de applicatie makkelijker om meerdere berichten tegelijkertijd te verwijderen of bijvoorbeeld door te sturen. Nu ben je verplicht om elk bericht apart door te sturen of te verwijderen, maar de nieuwe update moet daar dus verandering in brengen. Althans, zodra deze uitkomt op de officiële versie van WhatsApp.

WhatsApp blijft uitbreiden

Met de nieuwe update heb je meer controle over de berichten die je door wil sturen of wil verwijderen. Het leven van elke WhatsApp gebruik wordt op deze manier weer een stukje makkelijker gemaakt. De laatste tijd is het team achter WhatsApp druk bezig om de Windows versie van de applicatie steeds meer te verbeteren door bugs op te lossen en meer handige functies toe te voegen. Onlangs is er ook een nieuwe functie geïntroduceerd genaamd call links. Onlangs heeft WhatsApp ook een functie toegevoegd waarmee je een bepaald limiet kan stellen op groepen. Na de limiet krijg je een notificatie om de groep bijvoorbeeld te verwijderen of te verlaten. Zo zijn al die inactieve groepen in je WhatsApp lijst verleden tijd.