Update - Rabobank, ING, iDeal en PIN storing lijkt weer opgelost

News
maandag, 15 maart 2021 om 11:40
pexels pixabay 50987f1615385895
Tijdens de lockdown hebben we al vaak te maken gehad met storingen bij banken en andere diensten die nu online extra veel verkeer krijgen. Momenteel is er alleen wel een heel grote storing aan de gang, waardoor financiële zaken regelen met iDeal, ING, Rabobank en je PIN niet mogelijk is!

Update - Storing lijkt weer te zijn verholpen

De technische dienst van één van de bedrijven is waarschijnlijk hard aan de bak geweest. De storing bij ING, Rabobank, iDeal en PIN lijkt nu namelijk alweer te zijn verholpen. Je kan nu als het goed is dus weer gewoon je bankzaken regelen zoals normaal!

Origineel bericht

Door de lockdown moeten we met z’n allen zoveel mogelijk thuiswerken en publieke plekken vermijden. Dat betekent ook dat veel mensen hun bankzaken op afstand moeten regelen, door middel van online transacties via de website of app van je bank of andere betalingsmogelijkheden. Dat zorgt voor flink wat extra druk op die middelen, waardoor we dit jaar al veel storingen hebben gezien, zoals bij de ABN-Amro en ING bank.
Vandaag worden we opnieuw getroffen door een storing, maar deze keer is die wel van heel grote aard. Volgens allestoringen.nl zijn er namelijk meerdere instanties getroffen nu door een probleem. Gebruikers melden dat de diensten van de Rabobank, ING, iDeal en zelfs PIN transacties er helemaal uit liggen. Wil je dus vandaag met wat financiële zaken aan de slag, dan komt dat er slecht uit.

Wat is de oorzaak van de storing?

De reden van de storing is nog niet bekend. De problemen lijken pas net een half uur geleden te zijn begonnen en door de gelijktijdige storing, is de kans groot dat het iets te maken heeft met een gedeeltelijk systeem. Het is dus te hopen dat de kern van het probleem snel wordt gevonden, zodat de storing weer kan worden verholpen.
Dit bericht is op 15 maart 2021 bijgewerkt.

Populair Nieuws