Werkt Hideo Kojima aan een nieuwe PS5-game?

News
dinsdag, 26 april 2022 om 13:30
death strandingf1593412116
Game-ontwikkelaar Hideo Kojima maakt geregeld opvallende games. Nu denkt men dat er een PS5-game van Kojima Productions in ontwikkeling is. Kojima tweette namelijk een foto waarop, als je goed kijkt, een PS5-devkit te zien is.
Onlangs is Kojima Productions verhuisd. In een nieuwe tweet toont Hideo Kojima een foto die waarschijnlijk is gemaakt in het nieuwe kantoor. Op de achtergrond is als je goed kijkt een devkit van de PS5 te zien, wat veel mensen aan het speculeren jaagt over een mogelijke nieuwe titel van Kojima Productions.
De aanwezigheid van de devkit hoeft zeker niet automatisch te betekenen dat er een nieuwe titel in ontwikkeling is. Kojima Productions heeft al een PS5-game gemaakt in de vorm van Death Stranding, dus hardware om voor PS5 te ontwikkelen had de studio al. Wel lijkt de devkit in de foto aangesloten, wat kan suggereren dat hij in gebruik is.
Opvallend is ook dat Kojima volgens eerdere berichten werkt aan een game die exclusief voor Xbox is. Daar is verder weinig over bekend, maar hij zou niet geannuleerd zijn. Uiteraard kan de studio aan twee projecten tegelijk werken.

Kojima Productions wordt geen PlayStation-studio

Onlangs werd gedacht dat Kojima Productions misschien werd overgenomen door PlayStation. Death Stranding verscheen namelijk ineens op de banner van de PlayStation Studios-website. Al snel werd duidelijk dat de studio onafhankelijk zou blijven, maar een nieuwe PS5(-exclusive) game kan verklaren waarom de studio ineens op deze banner vertegenwoordigd was.

Populair Nieuws