Werkt Activision toch aan een multiplayer for CoD Modern Warfare 2?

News
zaterdag, 04 april 2020 om 12:00
call of duty modern warfare remastered 2 lanzamientof1585647530
Deze week verraste Activision iedereen met de lancering van Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered. De verbazing was groot dat dit alleen de singleplayer campagne betrof. Nu gaat het gerucht dat Activision toch werkt aan deze geliefde multiplayer.
De tereurstelling was groot dat de multiplayer modus van Modern Warfare 2 niet in de release van deze week aanwezig was. Activision zag zich zelfs genoodzaakt uitleg te geven waarom dat niet het geval is. Zij wil de playerbase van Modern Warfare niet opsplitsen en dat lijkt een valide punt. Niemand zit daar immers op te wachten. In dat licht is het vreemd dat nu geruchten opgedoken zijn dat er toch aan een dergelijke modus gewerkt wordt. Het geructh komt onder anderen van een twitteraccount genaamd TheGamingRevolution. Dat account maakt melding van tests voor deze modus.
Wat denk je? Worden we blij van een separate Modern Warfare 2 multiplayer, of heeft het de voorkeur om allemaal in de originele, nu nog actieve Modern Warfare 2 Multiplayer te blijven, hopelijk met een aantal nieuwe mappen?