Gerucht: Mogelijk komt er een X-Men animatieserie naar Disney+

News
zaterdag, 04 april 2020 om 12:30
10 beste disney actie series op disney nederland knokken met dit aanbod 154626 3 200310 082447f1583829935
Disney+ heeft al een enorm aanbod van films en series. De komst van nieuwe avatars voor je profiel doet vermoeden dat er nieuwe X-Men content aan zit te komen. Sterker nog, er schijnt een nieuwe animatieserie rondom de mutanten naar Disney + onderweg te zijn.
Jeremy Conrad, auteur bij MCU Cosmic, deed onderzoek en vroeg aan insiders wat er mogelijk onderweg kan zijn naar de streamingdienst van Disney. Daaruit leerde hij dat er een pitch gehouden is bij Disney + en Marvel Studios over een animatieserie rondom de X-Men.
Zo zou er gesproken zijn met Kevin Feige, de baas bij Marvel volgens Conrad. Feige zou daarbij fan zijn van de pitch en wel wat voelen voor een terugkeer van een serie in de stijl van de oude tekenfilms. De nieuwe avatars op Disney + zijn afbeeldingen van de X-Men tekenfilms wat wijst op een plan om iets in de stijl van die tekenfilms naar de dienst te brengen.
Mogelijk oudere X-Men content onderweg
Of dit hetgeen is dat Disney + binnenkort verwelkomt, is nog onduidelijk. Het kan volgens Conrad namelijk ook gaan om een aantal oudere Fox films die momenteel al in de Verenigde Staten beschikbaar zijn.
De nieuwere X-Men content, waaronder Dark Phoenix en New Mutants is het volgens Conrad in ieder geval niet. Daarvoor heeft HBO namelijk een deal gesloten tot 2022.