Wereldberoemde artiest gaat Spider-Man villain spelen

News
maandag, 19 december 2022 om 14:00
5 redenen waarom tom holland een geweldige spider man is 152435 1f1668169070
Sony heeft al allerlei films gemaakt met Spider-Man slechteriken in de hoofdrol. Zo zijn er twee films over Venom en eentje over Morbius uit. Nu lijkt het dat er nog eentje aan zit te komen met een wereldberoemde artiest in de rol van dit karakter.
Rapper en acteur Donald Glover heeft al meegewerkt aan allerlei TV- en filmprojecten rondom Spider-Man. Zo maakte hij in Homecoming in de MCU zijn debuut als Aaron Davis, dit karakter is in de strips de oom van Spider-Man Miles Morales. Verder heeft hij in de Engelstalige Ultimate Spider-Man cartoon van Disney, ook de stem van Miles Morales zelf ingesproken.

Werkt de artiest aan een Spider-Man gerelateerde film?

Door The Hollywood Reporter is naar buiten gebracht dat Glover het karakter van Hypno-Hustler wilt gaan spelen. Deze slechterik is niet al te bekend, maar dit geeft Glover juist creatieve vrijheid. Daarnaast is dit karakter muzikaal en past dit goed bij Glover, aangezien hij zelf ook een bekende muzikant is.
Glover wilt naast het karakter van Hypno-Hustler spelen, ook de film rondom deze slechterik gaan produceren. Zijn eigen serie op FX, Atlanta, heeft pas geleden het laatste seizoen gehad. Het is dus ook niet gek dat hij opzoek is naar een nieuw project om aan te werken. Of dit project daadwerkelijk realiteit gaat worden, is alleen nog even afwachten. Het is namelijk nog niet officieel bevestigd of Glover echt deze film mag gaan maken. Een ander minder bekende slechterik van de superheld krijgt namelijk ook binnen een paar jaar een film.

Populair Nieuws