Sony bevestigt Spider-Man 2 releaseperiode

News
vrijdag, 16 december 2022 om 9:00
marvels spider man 2f1649944285
Een iconische PS4 game lijkt eind volgend jaar toch een vervolg te krijgen. Via een PlayStation blog heeft Sony namelijk bevestigd, wanneer de releaseperiode van Spider-Man 2 op de PS5 is.
Het is volgens Sony de bedoeling dat Spider-Man 2 volgend jaar herfst op de PS5 verschijnt. Dit schrijft Bryan Intihar, creative director, op PlayStation blog. Ondanks dat zijn studio Insomniac Games geen nieuwe games heeft uitgebracht in 2022, hebben ze niet stilgezeten. Ze hebben namelijk hard aan Spider-Man 2 gewerkt om de game komend najaar uit te brengen. Daarnaast heeft Insomniac Games verder nog meer superhelden games in de maak. Er komt namelijk binnen een paar jaar ook nog een Wolverine game van de studio naar de PS5.

Sony bevestigd Marvel's Spider-Man 2 release geruchten

Deze PlayStation blogpost bevestigd daarmee de geruchten die begin deze week al rondgingen. Een schrijver van de game had namelijk op haar website verklapt dat de game dit najaar naar de PS5 komt. Uiteindelijk blijkt dit dus ook helemaal te kloppen en kunnen we ergens in het tweede helft van het jaar, het verhaal van de iconische superheld verder ontdekken.
Hoewel Sony Marvel's Spider-Man 2 een releaseperiode heeft bekendgemaakt, is er verder helemaal geen informatie gegeven over de game. Het is dus nog even afwachten tot er nog een trailer uitgebracht wordt. Wel weten we dat Miles Morales en Peter Parker beide een rol in de game spelen en de iconische slechterik Venom zijn debuut maakt.