Spider-Man karakter krijgt eigen film van Sony

News
woensdag, 05 oktober 2022 om 9:30
2021 08 27 spider man 2f1664956726
Na Venom en Morphius krijgt nog een Spider-Man karakter van Sony een eigen film. De film over het Mexicaanse karakter El Muerto is nog in vroege productie maar er is al wat informatie over uitgebracht.
Nieuwswebsite The Wrap heeft laten weten dat Sony nog een film rondom een Spider-Man karakter in de maak heeft. Het gaat om de Mexicaanse El Muerto (ook wel Juan-Carlos Estrada Sanchez) die in 2006 voor het eerst in de strips van Spider-Man verscheen. Het karakter is een rivaal van de superheld en had als doel om hem te ontmaskeren.
De film is nog in een vroege productiefase en wordt geregisseerd door Jonás Cuarón. Als alles volgens plan verloopt brengt Sony de film op 12 januari 2024 uit. De Grammy Award-winnende artiest Bad Bunny, ook wel Benito A Martínez Ocasio, gaat een rol spelen in de film. De film wordt geschreven door Gareth Dunnet-Alcocer, hij heeft ook aan de aankomende Blue Beetle film van DC gewerkt. El Muerto wordt de eerste superheldenfilm met een Latino in de hoofdrol.

Nog meer Spider-Man spin-off films in de maak

Het is nog niet zeker wanneer we Spider-Man weer terug gaan zien in een film. Wel weten we dat verschillende Spider-Man karakters een eigen film krijgen. Naast El Muerto krijgt namelijk Kraven the Hunter op 6 oktober 2023 een eigen film en Madame Web op 16 februari 2024. Voorheen heeft de antiheld Venom twee films gehad en het karakter Morbius. Het is nog even wachten wanneer we Spider-Man zelf in dit Marvel universum van Sony gaan zien.