Welke nieuwe PlayStation 5 bundels kondigt Sony dit jaar aan?

News
donderdag, 19 januari 2023 om 8:00
god of war ragnarokf1671538295
De PS5 is populair, dat weten we. Maar wat misschien nog wel populairder is, zijn PlayStation 5 bundels. En dan hebben we het niet over een pakket met allerlei games en accessoires voor honderden euro's meer. Nee, een bundel met een toffe game. Welke PS5 bundels komen er nog aan?
Het is een beetje gissen wat voor PS5-bundels er later dit jaar te koop zullen zijn, omdat er nog niets officieel is aangekondigd door Sony. Wel kan er een inschatting gemaakt worden. Sony brengt namelijk met grote games (vaak uit eigen stal) een bundel op de markt, zo lijkt het. Eerder is er namelijk een Ratchet & Clank bundel verschenen en ook God of War Ragnarök dat in november uitkwam, werd gebundeld met een PS5. Een die nog altijd als warme broodjes over de toonbank gaat.

Welke PS5-bundels gaan er komen?

De kans is dan ook groot dat zodra de nieuwe Spider-Man game uitkomt, er een bundel van gemaakt wordt. Een andere mogelijkheid die er zou kunnen zijn is een PS5-bundel samen met de nieuwe Final Fantasy game. Deze zomer komt immers Final Fantasy XVI op de markt.
2023 is nog maar net begonnen en het fiscale jaar van Sony loopt nog even door. De kans zit er dan ook in dat ergens in de komende maanden meer bekendgemaakt. Het nieuwe fiscale begint in april.
Onlangs kwam Nedgame trouwens met nog wel een interessante PS5 bundel. De winkel biedt voor 809,99 euro een PS5 aan die gebundeld is met drie games: FIFA 23, GTA V en God of War Ragnarök. Een bundel waar je dus even mee vooruit kunt. Die bundel is nog steeds te koop.