Ted Lasso seizoen 3 release eindelijk onthuld door Apple TV+

News
donderdag, 19 januari 2023 om 9:00
2021 11 12 ted lassof1636730712
Het tweede seizoen van Ted Lasso verscheen in 2021, maar sindsdien hebben we weinig meer gehoord van de populaire serie. Nu heeft Apple TV+ gelukkig eindelijk onthuld wanneer we de release van seizoen 3 kunnen verwachten.
Seizoen 2 van Ted Lasso eindigde met een flinke cliffhanger en fans wachten sindsdien ook met smart hoe het verhaal verder gaat. Het geduld van de fans wordt wel op de proef gesteld, want het tweede seizoen eindigde in oktober 2021 en Apple TV+ is daarna stil geweest over wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten.
Die radiostilte nu gelukkig eindelijk ten einde. De streamingdienst heeft namelijk onthuld dat we de release van Ted Lasso seizoen 3 kunnen verwachten in de lente van 2023. Over een paar maanden zal dus het laatste seizoen van de populaire serie te zien zijn. Dat meldt onder andere IGN.
Naast het delen van de release, heeft Apple TV+ ook de eerste foto van het nieuwe seizoen gedeeld. Daarop zijn Ted (Jason Sudeikis) en Nate (Nick Mohammed) tegenover elkaar te zijn, met op de achtergrond de nu wel heel erg evil-lijkende Rupert (Anthony Head).

Waar gaat Ted Lasso over?

Ted Lasso in gebaseerd op een skit die Jason Sudeikis maakte voor voor NBC, maar het idee is uiteindelijk uitgegroeid tot een complete serie. Sudeikis speelt de titelfiguur, die een succesvolle American Football-coach is met een zeer positieve mentaliteit. Hij wordt ingehuurd door de Engelse voetbalclub Richmond FC om hun team te leiden in de Premier League. Eén probleem: hij weet helemaal niks van voetbal af.