Wednesday seizoen 2 duikt dieper in op de Latina-vertegenwoordiging van Jenna Ortega

News
maandag, 29 mei 2023 om 12:30
wednesday posterf1670335047
De producenten van Wednesday hebben aangekondigd dat seizoen 2 verder zal bouwen op het rijke Latina-erfgoed van Jenna Ortega. Wednesday, gebaseerd op de iconische Addams Family-franchise, maakte zijn debuut op Netflix in november 2022.
Dit nieuws werd bekendgemaakt in een interview met IndieWire, waar mede-makers Miles Millar en Al Gough bevestigden dat seizoen 2 van "Wednesday" dieper zal ingaan op de Latina-achtergrond van het gelijknamige personage. Millar benadrukte het belang van het verkennen van Wednesday's achtergrond, vooral omdat haar vader Gomez van Latino-afkomst is. In het nieuwe seizoen zal de serie meer aspecten van haar opvoeding en achtergrond onderzoeken, om zo een authentieker en dieper begrip van haar personage te creëren.

Wat weten we over Wednesday seizoen 2

Verder zal Wednesday seizoen 2 volgens hoofdrolspeelster Jenna Ortega zal zich meer richten op horror en minder op romantiek. . Ze wil het personage van Wednesday meer onafhankelijk en zelfstandig laten zijn, waarbij ze haar eigen misdaden bestrijdt. Ortega heeft ook laten weten dat ze niet enthousiast was over de romantische verhaallijn en zelfs dialogen op de set heeft veranderd om beter bij het karakter van Wednesday te passen.
Wanneer het tweede seizoen uitkomt, is nog niet bekend.

Populair Nieuws