Wednesday seizoen 2 krijgt meer horror, minder romantiek

News
zondag, 12 maart 2023 om 10:30
wednesday serie netflixf1670496662
Wednesday was vorig jaar een grote hit voor Netflix, dus dat seizoen 2 al snel werd aangekondigd is niet gek. Veel over dit nieuwe seizoen weten we nog niet, maar Jenna Ortega licht een tipje van de sluier op.
Jenna Ortega was onlangs te gast bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, waar ze bevestigde dat de schrijverskamer voor Wednesday seizoen 2 samengesteld is. Ook vertelde ze wat we kunnen verwachten in dit nieuwe seizoen: ‘’Ik denk dat we het horroraspect meer naar voren willen laten komen en dan Wednesday uit de romantische situatie halen, haar haar eigen individu laten zijn en haar haar eigen misdaden laten vechten.’’

Jenna Ortega geen fan van love triangle in Wednesday

De actrice, die voor seizoen 2 ook aangesteld is als uitvoerend producent, liet al eerder weten niet enthousiast te zijn over de romantische verhaallijn in Wednesday. In de serie vindt Wednesday zich in het midden van een love triangle tussen twee jongens, Tyler en Xavier. In de podcast Armchair Expert van acteur Dax Shepard zei Ortega al het volgende hierover:
‘’Ik denk niet dat ik ooit zo erg voet bij stuk hield op een set als bij Wednesday. Alles wat ze doet, alles wat ik moest spelen klopte helemaal niet voor haar karakter. Dat ze in een love triangle zat sloeg nergens op.
Er waren zelfs momenten op de set dat ik onprofessioneel werd in de zin dat ik gewoon dialogen begon te veranderen. Dan moest ik met de schrijvers gaan zitten en zij zeiden, ‘Wacht, wat is er met de scène gebeurd?’ En ik moest dan uitleggen waarom ik bepaalde dingen niet kon doen.’’

Populair Nieuws