Apex Legends onthult grootschalig tijdelijk evenement

News
zaterdag, 02 december 2023 om 14:00
apex legends regalarf1667481291
Apex Legends, de populaire battle royale titel, kondigt een nieuw grootschalig tijdelijk evenement aan met de naam Revenant Uprising LTM. Dit evenement, gelanceerd op 5 december, belooft een epische 30v30 match te zijn, geïnspireerd door de recente Kill Code film serie.
De Kill Code-saga, die de Legends volgde terwijl ze probeerden Kaleb Cross' hoofd te vernietigen om de creatie van dodelijke bots van Duardo Silva te stoppen, heeft geleid tot de Revenant Uprising LTM. Het verhaal eindigde met Revenant die Duardo vermoordde en alle bots vrijliet, wat nu de achtergrond vormt voor deze grootschalige gamemodus.

Enthousiaste Apex fans

In de Revenant Uprising LTM beginnen 30 spelers als leden van het Revenant-leger, geleid door een Red-Eyed Revenant, terwijl de andere 30 verdeeld zijn in 10 squads van drie om de zwerm Revenants het hoofd te bieden. Een uniek element is dat wanneer een squad wordt uitgeschakeld, ze zich aansluiten bij het Revenant-leger, wat zorgt voor een voortdurende verschuiving van machtsdynamiek in de match.
Naast de intense gamemodus introduceert Apex Legends het Uprising Collection Event met de Prestige Loba Skin, nieuwe Legendary Skins en wekelijkse beloningen. De community toont opwinding en anticipatie voor dit evenement, dat tot 2 januari 2024 loopt. Spelers zijn enthousiast om de Revenant Uprising LTM te ervaren en zich te storten op het verzamelen van beloningen, waaronder de felbegeerde Prestige Loba Skin. Apex Legends blijft zijn toegewijde spelersbasis boeien door lore-cinematics naadloos te integreren in boeiende gameplay en unieke evenementen te bieden die de verwachtingen overtreffen.