Wat worden de gratis Xbox Live Games with Gold voor juni 2020?

News
maandag, 18 mei 2020 om 16:09
halo master chief collectionf1584710935
Microsoft verwent ons elke maand met gratis games en dat zal ook de komende maand niet anders zijn. Waar we van Sony verwachten dat er in de komende PlayStation Plus update flink uitgepakt wordt met toffe games, verwachten we van Microsoft niet anders. Wij voorspellen wat de gratis Xbox Live Games with Gold games voor juni 2020 worden.
Met de aankondiging dat Microsoft tijdens de komende Xbox Inside aflevering aandacht aan Halo Infinite zal besteden, is bij ons de interesse gewekt. Niet alleen rondom de komende game van Microsoft, maar ook rondom de gratis games die Microsoft ons deze maand zal geven. Wij vermoeden namelijk dat Microsoft groot in gaat zetten op de franchise, voordat de release van Infinite plaats zal vinden.
Gezien in de Xbox Games with Gold line-up alleen Halo 3, Halo: Reach en Halo: Spartan Assault voorbij gekomen zijn, denken wij dat het nu de beurt is aan Halo: The Master Chief Collection in de komende Xbox Games with Gold. Op die manier kan iedereen het begin van het Master Chief avontuur meemaken en klaargestoomd worden voor het komende deel in de franchise.
Als je geen Xbox Live Gold abonnement hebt, kun je deze game natuurlijk altijd nog kopen. Halo: The Master Chief Collection is alleen fysiek erg moeilijk te krijgen momenteel. Digitaal kun je de game wel kopen in de Microsoft Store.
little nightmares release bekendgemaakt 104617 1

Little Nightmares

Afgelopen jaar werd Little Nightmares II al uit de doeken gedaan en de game is sindsdien niet van onze radar verdwenen. Ergens dit jaar moet de game uitkomen, maar wanneer exact is nog onbekend. Toch verwachten wij dat Microsoft ons komende maand alvast in de bizarre wereld van Six meeneemt tijdens de gratis Games with Gold voor juni 2020.
In Little Nightmares wordt Six wakker in The Maw, een wereld die net zo duister is als eigenaardig. Six is een klein kind die zich een weg moet banen door The Maw. Onderweg moet ze onder andere door een keuken waar een tweetal chefs haar achterna komen en door een soort kantine, waarin allemaal volwassenen zich voeden met alles dat los en vast zit..inclusief Six.

Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

Microsoft heeft ons nog niet lang geleden een paar maanden achter elkaar verwend met Telltale games. Om precies te zijn mochten we aan de slag met Batman: The Enemy Within en Batman, The Telltale Series. Wij verwachten dat Microsoft die trend doorzet en ons verwent met een nieuwe Telltale game.
De Telltale game die we verwachten in de Xbox Games with Gold update van juni is Guardians of the Galaxy. Dit, omdat er de komende maanden meer Marvel games aan komen zoals Marvel’s Avengers. In Guardians of the Galaxy – The Telltale Series doorloop je het verhaal van de Marvel helden in vijf toffe episodes. Daarbij bepalen jouw beslissingen hoe het verhaal verloopt.

Zoo Tycoon

Omdat de dierentuinen en andere openbare gelegenheden weer mondjesmaat hun deuren openen, verwachten wij dat het daar razend druk gaat worden. Waarschijnlijk heeft ook Microsoft dit in de gaten en gaat de consolefabrikant ons met de Games with Gold line-up een toffe game geven om de wachtrij te vermijden.
Wij verwachten Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection in de Xbox Games with Gold collectie te mogen verwelkomen. Als deze game echt gratis wordt, hoeven we de komende weken nog niet naar de dierentuinen toe om daar in de rij te gaan staan.