Boba Fett serie in de maak voor Disney+?

News
maandag, 18 mei 2020 om 16:45
boba fett en star wars battlefront es demasiado fuerte 82497 3f1643359085
Mogelijk is er een Boba Fett-serie in de maak voor Disney+. The Direct stelt dat Disney plannen aan het maken is voor een spinoff met de bekende bounty hunter uit The Empire Strikes Back. De schurk zou daarvoor alleen eerst nog wel zijn opwachting maken in The Manalorian seizoen 2.
Hoewel het hier een gerucht betreft, zou Disney werken aan een spinoff serie voor de schurk Boba Fett. Achter de schermen zou LucasFilm veel meer plannen hebben voor de geliefde schurk die een ongelukkige dood leek te treffen in Return of the Jedi.
Volgens insiders is het plan om Boba Fett eerst in één aflevering van The Mandalorian seizoen 2 te introduceren, waarna hij een grotere rol zou krijgen in het derde seizoen. Daar blijft het alleen niet bij. Dezelfde insiders claimen nu ook dat de bounty hunter een spinoff serie gaat krijgen. Onduidelijk is alleen wanneer de serie plaats zou gaan vinden of wanneer deze op Disney+ moet verschijnen.

The Mandalorian seizoen 2 later dit jaar

Wel is het zeker dat later dit jaar het tweede seizoen van The Mandalorian in premiere zal gaan op Netflix. De succesvolle live-action serie keert terug voor een tweede seizoen en zou een aantal bekende gezichten introduceren. Zo lijkt Ashoka Tano haar opwachting te maken in het tweede seizoen.
Ashoka is alleen niet het enige personage uit Star Wars: The Clone Wars dat naar live-action vertaald zal worden. Ook zou Bo-Katan Kryze naar de serie komen en zal ze door Katee Sackhoff gespeeld worden. Ashoka zou door Rosario Dawson worden gespeeld.

Populair Nieuws