Wat worden de gratis PlayStation Plus games van juni 2020?

Article
vrijdag, 15 mei 2020 om 15:30
ac media screen 01 pyramidslide ncsa 292907f1589532553
Sony gaat in de komende dagen ergens de nieuwe PlayStation Plus games bekend maken. De gratis games voor juni moeten om twee redenen wel heel flink zijn. Enerzijds was mei nou niet echt de maand waar gamers voor warm liepen en anderzijds is het in juni het 10-jarige jubileum van PlayStation Plus. Wat worden de gratis PlayStation Plus games van juni 2020?

Assassin’s Creed Origins

Sony moet flink uitpakken met de PlayStation Plus games deze maand, want de games van afgelopen maand vielen niet in goede aarde. Daarbij is het de maand nadat de nieuwe telg in de Assassin’s Creed franchise onthuld is. Wij verwachten daarom dat Sony ons de komende maand Assassin’s Creed Origins cadeau doet.
In Assassin’s Creed Origins ga je terug naar het oude Egypte. Als Egyptenaar Bayek stsrt je in Siwa en ja je op onderzoek naar de oorsprong van de rivaliteit tussen de assassijnen en The Order of the Ancients. Deze laatste is de voorloper van de tempeliers die we in eerdere delen voorbij zagen komen. Onderweg moeten de nodige doelwitten omgelegd worden en voltooi je missies die je het oeroude Egypte laten verkennen op een manier die nieuw is in de Assassin’s Creed franchise.
crashbandicootf1589532455

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

Sony viert in juni het jubileum van PlayStation Plus. Daarbij moet natuurlijk flink uitgepakt worden! Wij verwachten dat Sony dit doet door een mascotte in te zetten en wie kan dat nou beter zijn dan Crash Bandicoot? Wij gokken erop dat Sony ons deze maand Crash Bandicoot N. Sane Trilogy gratis geeft. Als dat zo is, krijgen we drie games in één knotgekke bundel cadeau.
De Crash Bandicoot N. Sane Trilogy bundelt namelijk Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back en Crash Bandicoot 3: Warped. Deze drie games dagen je flink uit, maar werken vooral op je lachspieren door alle gekke figuren en gebeurtenissen die voorbij komen. Zou deze bundel gratis worden?
killzone shadow fallf1643100563

Killzone: Shadow Fall

Sony biedt elke maand een grote game en een wat kleinere game in de PlayStation Plus update. De afgelopen maand is dat wat tegen gevallen en daarom verwachten wij dat Sony niet met een kleine titel komt. Wij denken dat Sony ons een exclusieve PlayStation game geeft waar we van kunnen smullen en dan wel eentje die ons terugbrengt naar de oorsprong van het tijdperk van Sony consoles.
Een franchise die namelijk exclusief voor Sony consoles is, is Killzone. De shooterserie was al in het begin bij en kreeg voor het laatst een deel op de PlayStation 4. Killzone: Shadow Fall liet ons weer als vanouds knallen op de Helghast. De game neemt ons mee naar gebeurtenissen 30 jaar na Killzone 3 en zou een erg toffe toevoeging zijn aan een sterke line-up.
Dit artikel is op 16 juli 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws