Komt er een Deathstroke serie op HBO Max?

News
woensdag, 21 april 2021 om 8:00
Afgelopen maand mochten we Joe Manganiello zien als Deathstroke in Zack Snyder’s Justice League. Nu wil de acteur maar al te graag een serie over het personage maken. Hij ziet graag een Deathstroke serie op HBO Max verschijnen om de oorsprong van het personage te vertellen. Er waren ooit plannen om een film te maken over het DC-personage, maar deze zijn helaas geannuleerd. Fans hopen dat Warner Bros. de draad weer oppakt.
Warner Bros. is inmiddels al 10 jaar bezig om een gigantisch universum te maken met DC-personages. Warner Bros. probeerde dit vooral met films als Man of Steel, Wonder Woman en Aquaman, maar er werd ook nagedacht over films waarin minder bekende personages in de hoofdrol zouden komen, zoals een film over Deathstroke.
Momenteel is er geen duidelijk plan meer voor dat personage. Er waren eerst nog wél plannen dat Manganiello het personage zou spelen om uit te leggen waar Deathstroke nou precies vandaan komt. Dat project is helaas geannuleerd, maar fans willen het graag terug zien komen.

Mangeniello is er helemaal klaar voor

Tijdens een virtueel DC-evenement Justice Con, liet Manganiello weten hoe hij de toekomst ziet voor het Deathstroke personage. Hij zou graag een serie over Deathstroke willen maken waarmee het personage werkelijk een verhaal krijgt. Manganiello wil ook graag een serie maken “die totaal niet lijk op andere series op het moment”. Hij ziet de serie zonder twijfel op HBO Max verschijnen en kan niet wachten tot er plannen komen om Deathstroke in de schijnwerpers te zetten.

Populair Nieuws