Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? (week 7)

  Het is vandaag Valentijn, de dag van de liefde. Intussen is het ook weer het einde van de week en dat betekent dat we jullie gaan vertellen hoe het zit met onze liefde voor games. Wat de redactie uitgespeeld of gekocht heeft lees je hier. Wat heb jij uitgespeeld of gekocht?

  Matthijs

  Gekocht: Gameboy Advance, Pokémon Fire Red
  Uitgespeeld: -

  Deze week kocht ik een Gameboy Advance via Marktplaats met de bedoeling om hem later nog te modden met een backlight scherm en wat andere verbeteringen... maar dan moet je wel wat games hebben om te kunnen spelen op je gemodde Gameboy. Dus ik ging op zoek naar Pokémon Fire Red of Leaf Green, wat natuurlijk echte must-haves zijn. Er zijn alleen erg veel neppe versies van te vinden, voor de prijs van de ‘echte’. Dat zijn kopieën op een lage kwaliteit cartridge, of daadwerkelijk bootleg-versies met een Pokémon sticker er op geplakt.
  Sommige GBA games blijken wel erg goed nagemaakt, want twee neppe, kapotte cartridges en 100 euro later heb ik uiteindelijk met veel moeite deze week Pokémon Fire Red voor de GBA gekocht...

  Jeroen

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: Days Gone

  Ik heb voor het eerst sinds een lange tijd weer eens iets uitgespeeld: Days Gone. En wat een game was het! Ik ben dol op alles wat te maken heeft met zombies, maar Days Gone heeft me echt van begin tot eind volop vermaakt. Vooral het einde was enorm onverwachts en ik hoop zeker op een tweede deel. Ik heb mezelf zo vermaakt dat ik niet alleen de game heb uitgespeeld, maar ook de platinum trophy heb behaald voor 100% completion. Alle side quests, alle collectibles, alle andere nutteloze trophies. Ik ben er helemaal klaar mee. De vraag is alleen, wat moet ik nu doen met mijn leven?

  Luuc

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: Dragon Ball Z: Kakarot

  Deze week ben ik eindelijk klaar met Dragon Ball Z: Kakarot voor de review van XGN. Het mocht even duren (door wat persoonlijke omstandigheden) maar we zijn er doorheen. Hoewel ik persoonlijk best van de titel kon genieten, verloor de open wereld met Goku en zijn maten al snel zijn glans. De titel is simpelweg te repetitief waardoor je zeker geen 40 uur bezig wil zijn met het spelen. Jammer, maar helaas.

  Lisa

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: NieR Automata

  Ik heb deze week NieR Automata uitgespeeld en platinum gehaald. Ik was al groot fan van NieR dus het werd tijd dat ik het vervolg maar eens ging spelen. Ik vond het een hele toffe game en heb gelijk alle main endings gedaan (ABDCE). Aan het begin dacht ik dat ik het wel bij het eerste einde hield, maar toen die eenmaal voorbij was ging ik gelijk door, ik heb de game aan één stuk door gespeeld. Ook vond ik de side quests echt heel leuk om te doen in NieR Automata en ze vulde het verhaal goed aan. Tot slot ben ik ook echt weg van de gameplay en vraag ik mezelf nu echt af waarom ik deze game niet eerder gespeeld heb.

  Marcus

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: Metroid: Samus Returns

  Deze week heb ik, voor ik geloof de vierde keer, Metroid: Samus Returns uitgespeeld. Dat het de vierde keer is sinds release verklapt al een beetje dat ik het een zeer geslaagde game vind. Er zijn wel wat probleempjes mee, maar voor mij zijn het niet genoeg om afbreuk te doen aan de game als geheel. Dus als je ooit overwogen hebt om de game te kopen maar hem nu nog steeds niet op de plank hebt staan: probeer hem, hij is super leuk. Of probeer Super Metroid op Switch Online, als je niet direct geld wil uitgeven aan game waarvan je niet weet of je hem leuk vindt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.