Teaser Stranger Things seizoen 4 bevestigt dat dit karakter nog leeft!

  Netflixserie Stranger Things heeft laatst bevestigd dat er een vierde seizoen komt. Ook weten we dat het verhaal zich niet meer afspeelt in Hawkins. Vandaag is de trailer teaser online gekomen en zien we een heel belangrijk detail.

  Netflix

  Russische basis

  In het derde seizoen gingen Dustin, Steve, Robin en Erica op zoek naar een geheime Russische dienst. In het nieuwe winkelcentrum Starcourt vonden ze een ondergrondse ruimte met een geheimzinnige voorraad. De Russen waren duidelijk iets van plan. In de trailer teaser zie je dat de besneeuwde omgeving eruitziet als een geheime Russische basis. Ook hoor je op de achtergrond Russische muziek en mannen in Russische uniformen die werken aan een spoor. Omdat het vandaag Valentijnsdag is, heeft de teaser waarschijnlijk daarom de naam 'From Russia with love' gekregen. Het ziet er dus uit de het verhaal zich deels af gaat spelen in Rusland. We're not in Hawkins anymore. Het kan zijn dat er nog wel bepaalde scenes zich afspelen in Hawkins, aangezien Mike, Lucas, Dustin en Max daar nog steeds wonen.

  Hij leeft nog!

  In de laatste aflevering van het derde seizoen zagen we hoe Hopper zich opofferde, terwijl Mike, Eleven, Lucas, Dustin en Max de poort probeerden te sluiten. Fans speculeerden ook wie de zogenaamde 'American' zou kunnen zijn. Sommigen denken dat het Murray was, maar het zou ook Hopper kunnen zijn. Wat we uiteindelijk aan het eind van de teaser zien is een man die langzaam zijn hoofd omdraait naar het beeld. En wie zien we daar? Het is Hopper! Fans kunnen opgelucht ademhalen. Maar het lijkt er niet bepaald op dat het goed met hem gaat. Hij zit gevangen in de geheime Russische basis. Dit jaar nog komt het vierde seizoen op Netflix. Dan gaan we zien hoe het er met Hopper aan toe is en of hij kan zien te ontsnappen uit de Russische basis. Het belooft weer een spannend seizoen te worden!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.