Eerste gezichten van 'The 100' prequel serie zijn bekend!

  Het zevende seizoen van The 100 komt steeds dichterbij. Helaas zal dit ook het laatste seizoen zijn, maar fans hoeven nog niet helemaal gedag te zeggen van The 100. The CW zal ook een prequel serie uitbrengen! Veel over deze serie is nog niet bekend maar we weten al wel wie de eerste gezichten in deze prequel zijn.

  Cate Cameron/The CW - © 2015 CW

  In oktober 2019 heeft de zender CW groen licht gegeven om een pilot aflevering te maken voor een mogelijkeThe 100 prequel. Eindelijk hebben we hier de eerste details van. Volgens Deadline zijn de eerste drie namen aan de cast van de prequel serie toegevoegd. Iola Evans, Leo Howard en Adain Bradley (ook bekend van Riverdale) zijn als eerste aan de cast toegevoegd. Het zal niet lang duren voor we een eerste blik op deze prequelserie zullen krijgen. De pilot van de prequel zal namelijk dienen als een van de afleveringen van The 100 seizoen 7.

  De prequel zal zich 97 jaar vóór de gebeurtenissen van The 100 afspelen. Het begint bij het einde van de wereld. Hier krijgen we te zien hoe de nuclaire apocalyps is ontstaan en hoe bijna al het leven op aarde wordt weggevaagd. We volgen de eerste groep overlevenden die hiermee omgaan en een betere maatschappij proberen op te bouwen uit het niets.

  De serie heeft nog geen titel of exacte releasedatum. Wel weten we dat regisseur van The 100 Jason Rothenberg zal terugkeren voor deze prequel. De kans is groot dat de serie ergens in 2021 zal verschijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.