Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 3)

News
zondag, 24 januari 2021 om 12:00
xgn google image
De week zit er weer op en we mogen ons alweer bijna klaar gaan maken voor een nieuwe week. Intussen moeten we 's avond met zijn allen binnenblijven, maar dat geeft ons alleen maar meer tijd om te gamen en films en series te kijken. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Remco

Uitgespeeld: Cuphead
Gekocht: Yu Gi Oh! kaarten
Gekeken: Yu Gi Oh!
Deze week heb ik eindelijk Cuphead uitgespeeld. Na uren zwoegen en steeds doodgaan is het nu eindelijk zo ver. Mijn korte lontje werd steeds kleiner met deze titel, waardoor ik de game heel lang niet heb aangeraakt. Nu is het me eindelijk gelukt om tot het einde te komen.
Daarnaast ben ik aangestoken door een vriend van mij die Yu Gi Oh! speelt met zijn vrienden. Daardoor heb ik aardig wat kaarten gekocht van Marktplaats, waardoor ik mijn eigen deck heb kunnen maken. Daar gaan we nu ieder weekend een toernooi mee spelen. Zo hebben we toch iets te doen met de maten in de lockdown.
Na aanleiding van de kaarten heb ik ook weer de anime gekeken. Dit was mijn jeugd en het was zo leuk om even een 'trip down memory lane' te doen. Yu Gi Oh! blijft toch wel mijn favoriete anime én kaartspel, dus dit lijkt mij een perfecte tijd om hier weer mee te beginnen.

Marcus

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Brooklyn Nine-Nine (seizoen 6)

Afgelopen week heb ik het zesde seizoen van Brooklyn Nine-Nine uitgekeken. Helaas heb ik daarmee het einde bereikt van wat er nu op Netflix staat. Ik heb tot nu toe genoten van de serie en ik hoop dan ook dat seizoen 7 niet al te lang op zich laat wachten. Mocht je op zoek zijn naar een leuke serie dan is deze zeker de moeite waard.
hitman3 preview imagef1616493190

Richard

Uitgespeeld: Hitman 3
Gekocht: -
Gekeken: -
Het is al even geleden dat ik stond te popelen om met een game aan de slag te gaan en Hitman 3 heeft zeker gezorgd voor een voldaan gevoel. Beetje kort misschien maar goed, je kan altijd terug naar locaties om een moord op een andere manier uit te voeren. Laten we hopen dat deze franchise niet net als Thief of Deus Ex bij het grofvuil wordt gezet...