Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 28)

  De week is weer om en we hebben weer wat af gegamed en gekeken. Gekocht hebben we deze week niks, maar misschien jullie wel. Laat ons vooral weten wat je deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken hebt!

  Marcus

  Uitgespeeld: The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
  Gekocht: -
  Gekeken: -

  Een paar weken geleden besloot ik om mijn favoriete game weer eens uit de kast te pakken. Inmiddels heb ik The Legend of Zelda: The Wind Waker HD wederom uitgespeeld. Ik zal niet zeggen dat de game perfect is, maar wel dat de schrijvers echt in topvorm waren toen ze aan The Wind Waker werkten. Dat op zich maakt nog geen goede game, maar verhaal, gameplay en muziek vallen hier zo goed onder elkaar dat ik het er vrij lang over kan hebben. Helaas is daar nu geen ruimte voor dus kan ik alleen maar aanraden om de game te spelen als je dat nog niet gedaan hebt.

  Rox

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: The Pier seizoen 1

  Sinds La Casa de Papel ben ik helemaal wild van Alvaro Morte en daardoor ben ik The Pier gaan kijken. Geweldig! Heel wat anders dan La Casa, maar wel heel interessant. Ik wil eigenlijk niet spoilen. Dus, ik zwijg. Oh ja: el prof is naakt. Voor wie dat interessant vindt...

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.