Was Rupert Grint niet aanwezig bij de Harry Potter-reünie?

News
donderdag, 13 januari 2022 om 11:30
harry potterf1641210769
Fans denken dar Rupert Grint, die Ron Weasley speelt in de films, niet fysiek aanwezig was met zijn medespelers voor de opnames van de Harry Potter-reünie. Dit zou zijn ontdekt door de nagels van Emma Watson.
De Harry Potter-reünie Return to Hogwarts ging begin januari in première. In de reünie zagen we gezamenlijke interviews met enkele geliefde acteurs uit de franchise die hun ervaring achter de schermen deelden. De HBO Max special werd goed ontvangen, maar fans begonnen ook al snel een paar fouten op te merken zoals het door elkaar halen van de namen van de Phelps-tweeling en een verkeerde kinderfoto van Emma Watson. Nu denken sommige fans zelfs dat Rupert Grint mogelijk niet aanwezig was tijdens het filmen.
Fans kwamen erachter dat Rupert Grint tijdens het draaien voor de reünie een ander project aan het opnemen was in Toronto, Canada. Hij filmde daar scenes voor een nieuwe Netflix-serie genaamd Cabinet of Curiosities, terwijl de reünie werd opgenomen in Londen. In de aftiteling van de reünie wordt er ook een filmcrew in Toronto genoemd, dit kan betekenen dat Grint helemaal niet in Londen was om te praten over zijn ervaringen in Harry Potter.
De beelden zijn mogelijk bewerkt, zodat het lijkt alsnog Grint tussen Daniel Radcliffe en Emma Watson in zit. Maar op een gegeven moment zien we ook dat Watson en Grint elkaars handen vasthouden. Dat is toch wel lastig te editen, zal dat dan toch tovenarij zijn geweest?

Opnames Harry Potter-reünie in twee delen

Hier is natuurlijk inmiddels ook weer een verklaring voor gevonden. Want Watson draagt misschien dan wel dezelfde outfit, maar haar nagels en ringen zijn wel veranderd. Daarom wordt er nu gedacht dat de scenes met Grint in twee delen zijn opgenomen, één in de studio in Londen en de ander in Toronto. Dat verklaart waarom Emma Watson in de ene scene andere accessoires aan haar vingers heeft hangen dan in een interview samen met Rupert Grint.