Rambo brengt de oorlog naar Call of Duty Warzone!

News
dinsdag, 11 mei 2021 om 12:00
call of duty warzone sniperf1620720048
Eerder deze week werd er al een kleine teaser gegeven over een skin van Rambo in Call of Duty: Warzone. Er is destijds een tweet gemaakt met de exacte gegevens die Rambo ook zou hebben en nu na een korte week, is hij dan eindelijk onthuld om in de battle royale game te komen op 20 mei.
Nadat de nuke is afgegaan op Verdansk en heel het gebied weer is teruggedraaid naar de jaren ’80, omarmt Activision deze stijl helemaal. Nadat Rambo ook een vertoning maakte in Mortal Kombat 11 krijgt de held nu ook een plekje in Warzone.
Nadat er een tweet is gemaakt met “SURVIVORJOHN#1009062” en hoe goed zijn statistieken zijn in de game, waren de ideeën over een mogelijke Rambo personage al snel opgedoken bij veel gebruikers en na een korte tijd krijgen we dan ook een werkelijke trailer waarin we de eerste beelden van de cross-over te zien krijgen.

John McClane van Die Hard komt schoonmaken in Verdansk

Niet alleen Rambo komt als icoon uit de jaren ’80 Verdansk onveilig maken. Ook John McClane van Die Hard komt waarschijnlijk naar de game toe. Er is voor John niet een tweet gemaakt met zijn statistieken in Warzone, maar een hele eigen website waarin je je kan aanmelden om de ventilatieschacht schoon te laten maken.
Voor een echte onthulling van John McClane moeten we nog even wachten. Gelukkig komt Rambo al wel snel in de game, namelijk 20 mei, maar niet veel later zal John ook iedereen in Verdansk de beste catchphrase laten kennen; Yippee Ki Yay.

Populair Nieuws