Warzone seizoen 6 komt met map veranderingen

News
zondag, 03 oktober 2021 om 8:00
warzonef1636116841
De Call of Duty: Warzone seizoen 6 trailer is er. Seizoen 6 zal beginnen op 7 oktober, de trailer laat ook nieuwe plekken zien en er komt een speciaal Halloween-event!
Call of Duty Warzone seizoen 6 begint vanaf 7 oktober. Er komen nieuwe wapers en operators, maar ook wat veranderingen in Verdansk. In de map zitten nu vreemde bunkers uit de Tweede Wereldoorlog waar je je kan verstoppen.
In de trailer valt er ook een bom op Downtown waardoor alle gebouwen zijn ingestort. Het is nog onduidelijk wat voor impact dit zal hebben op het seizoen. Downtown was een van de meest frusterende gebieden in de map, met veel gebouwen en veel uitrustingen om te verzamelen. Downtown is een populair gebied in de game. Daarom heeft Activision het waarschijnlijk zo lang mogelijk intact gehouden.
Fans van Warzone kennen vast ook wel de Gulag. Dit is “een bekende 1v1-gevechtsarena”, die ook dit seizoen zal veranderen. De map zal gebaseerd zijn op de multiplayer map van de Black Ops-games. Dit is goed nieuws als je een voorkeur geeft aan de oude manieren van vechten in de strijd.

The Haunting of Verdanks

Tot slot heeft Activision ook nog een nieuwe halloween-event op de planning staan. Het event zal 19 oktober tot 2 november plaatsvinden. Er is nog niet veel bekend over het event maar fans kunnen dit binnenkort achterhalen. Vorig jaar tijdens het event The Haunting of Verdanks was de stad verlicht en er was een volle maan. Je kon ook een Saw- en Leatherface-skin bemachtigen.

Populair Nieuws