Call of Duty Warzone brengt Godzilla vs King Kong

News
woensdag, 23 februari 2022 om 9:00
godzilla vs kong 2f1614955864
Call of Duty staat bekend om zijn talloze samenwerkingen en nieuwe content. Van Rambo die als operator kwam kijken tot Snoop Dogg die eerder te downloaden was als commentator. Niks lijkt te gek voor Call of Duty, maar er lijkt nu toch wel iets heel groots aan te komen. We nemen je graag mee in wat we gehoord hebben en wat het zou kunnen betekenen voor de toekomst van Call of Duty Warzone!
De volgende grote stap voor Call of Duty: Warzone lijkt eraan te komen met een bijzondere lek op Twitter. Volgens Tom Henderson, bekende game journalist die vaker betrokken is bij bekende lekken van content, zit er iets baanbrekends aan te komen voor de toekomst van Warzone.

Call of Duty Warzone lek toont Godzilla vs King Kong

Er zijn namelijk wat indrukwekkende concept art uitgekomen op Twitter. Een gebruiker heeft namelijk twee stukken concept art gelekt van een aantal bekende monsters uit de filmindustrie. Het al verwijderde account toonde namelijk concept art van King Kong en Godzilla. Wat hier precies de bedoeling van is is onbekend maar het lijkt erop dat we een groot evenement kunnen verwachten waar de twee titanen het zouden uitvechten in een strijd.
Wat opvallend is aan de conceptarts was dat ze waren gelekt samen met wat Warzone Season 2 concept art. Warzone zal binnenkort verhuizen naar Warzone 2. Dit gebeurt om de game meer mogelijkheden te geven voor toekomstige vooruitgang en groei.
Toch lijkt er voor sommige fans iets niet helemaal te kloppen aangezien een samenwerking op zo’n schaal meestal hand in hand gaat met de release van een nieuwe film. Nu er momenteel geen nieuwe King Kong vs Godzilla film gepland staat denken sommige fans dat er een andere reden is voor deze samenwerking.
Het idee zou ook voorgesteld kunnen zijn als voorbeeld van een grote samenwerking om zo het pad vrij te maken voor bijvoorbeeld een samenwerking met Jurassic World Dominion in de toekomst. Voor nu lijken het nog geruchten en speculaties maar Call of Duty is nooit vies geweest van de samenwerkingen en zou dus een prima platform zijn om deze grote stap te zetten.