‘Warner Bros. wil Henry Cavill terug als Superman’

News
woensdag, 10 augustus 2022 om 11:30
Het is alweer even geleden dat we Superman op het witte doek zagen. De Man of Steel was voor het laatst te zien in Justice League, maar is daarna uit de bioscoop verdwenen. Het is maar de vraag of we Henry Cavill ooit weer in de rol gaan zien, maar naar verluidt zou Warner Bros. het graag willen.
Het DCEU ligt enigszins op de schop, zo is recent gebleken. Er is een Batgirl-film ter waarde van 90 miljoen op de plank gelegd, ondanks dat deze bijna klaar was. Hij zou niet in de strategie passen die Warner Bros. Discovery voor ogen heeft.
Wat die strategie precies is, is nog onduidelijk, maar blijkbaar past Henry Cavills vertolking van Superman er wel in. Volgens Erik Davis van Fandango heeft Warner Bros. Discovery contact gehad met Cavill over de mogelijkheid dat hij Superman weer gaat spelen (via The Direct). Cavill zou alleen geen interesse hebben.
Davis’ collega Umberto Gonzalez ziet iets meer nuance. Ook hij is ervan overtuigd dat Warner Bros. Henry Cavill graag terug wil, maar over Cavills positie is hij minder zeker. Het hang volgens Gonzalez erg af van wie er op dit moment over het DCEU gaat, maar hij denkt niet dat het afgelopen is met de Superman van Cavill.

Henry Cavill heeft het druk

Overigens is het maar de vraag of Henry Cavill nog tijd heeft voor Superman. Hij speelt namelijk ook de nodige andere rollen die veel tijd vragen, zoald Geralt of Rivia in The Witcher. Ook lijkt het waarschijnlijk dat hij weer te zien zal zijn in Mission Impossible 7. Hij wordt ook vaak genoemd als kandidaat voor de rol van James Bond.