Accu nieuwe Sennheiser koptelefoon gaat erg lang mee

News
woensdag, 10 augustus 2022 om 12:00
2022 08 10 sennheiser momentum 4f1660123866
Sennheiser komt binnenkort met een nieuwe koptelefoon. De nieuwste editie van de Momentum-lijn komt met een flinke verbetering ten opzichte van de concurrentie. De accu gaat namelijk enorm lang mee.
Later deze maand komt Sennheiser met de Momentum 4. Deze is behoorlijk veranderd ten opzichte van eerdere Momentum koptelefoons. Zo heeft het apparaat, net als Sony's nieuwste koptelefoon, een nieuw design dat het draagcomfort aardig moet verhogen. Of dat ook gelukt is zal natuurlijk bij release moeten blijken.
Zoals we tegenwoordig verwachten van premium koptelefoons heeft de Momentum 4 noise canceling en gesture control. Daarnaast heeft het apparaat een functie waarbij je muziek pauzeert wanneer je de koptelefoon afzet en automatisch verdergaat waar je gebleven was als je hem weer opzet. Ook gaat hij automatisch aan als je hem oppakt en weer uit als hij niet gebruikt wordt.
Maar één van de opvallendste eigenschappen is de batterijduur. Deze is met 60 uur vrij hoog, zelfs voor een koptelefoon in deze klasse. De Sony WH-1000XM5, in de meeste opzichten een fantastische koptelefoon, belooft bijvoorbeeld ‘maar’ 30 uur.

Wanneer komt de Sennheiser Momentum 4 uit?

Als de Momentum 4 jou als muziek in de oren klinkt hoef je gelukkig niet al te lang meer te wachten. De Momentum 4 verschijnt namelijk al over een kleine twee weken, op 23 augustus. Bij introductie kost het apparaat zo’n 350 euro. Voor wie hem meteen wil hebben zijn er nu al pre-orders te plaatsten.