Warner Bros. onthult deze week een nieuwe Batman-game

  Warner Bros. gaat in augustus een toffe aankondiging rondom een nieuwe game. Nu duiken er twee domeinnamen op die erop wijzen dat het misschien wel twee games worden. Worden Gotham Knights en Suicide Squad de komende games in het Batman-universum?

  Update 2 - Nieuwe teaser

  Op Twitter heeft Warner Bros Montreal een nieuwe teaser gedeeld van de game die inmiddels geen geheim meer is. De nieuwe Batman-game van Warner Bros. Montreal zal binnenkort uit de doeken worden gedaan door de studio en zal vrijwel zeker gaan over de Court of Owls. Het logo van de beruchte Batman-schurk is wederom in de teaser te zien. De onthulling staat voor morgen gepland volgens de website waarin de teaser naar wordt verwezen.

  Check de teaser hier.

  Update - Rocksteady werkt aan Suicide Squad

  Of de Batman game er daadwerkelijk aan zit te komen is nog even wachten, maar volgens Eurogamer is de Suicide Squad game in ieder geval in productie bij ontwikkelaar Rocksteady. De website heeft gesproken met insiders die het bestaan van de game bevestigen. De officiële aankondiging zal volgens hen plaatsvinden tijdens het DC-Fandome evenement in augustus.

  Oorspronkelijk bericht hieronder:

  De nieuwe domeinnamen zijn 'GothamKnightsGame' en 'Suicide Squad'. Allebei de namen zijn vastgelegd op MarkMonitor Inc, het bedrijf dat de domeinen standaard voor Warner Bros. vastlegt. Het vastleggen van de domeinnamen zegt nog niks, maar de namen onthullen misschien wat meer. GothamKnights wijst namelijk op meer dan één 'knight' en dus misschien wel op een multiplayer Batman game. De domeinnaam Suicide Squad wijst er wellicht op dat we binnenkort misschien met de club van bad guys aan de slag mogen.

  De namen zijn nog niet officieel bevestigd door Warner Bros., maar fans verwachten dat Rocksteady, een van de WB-studios, aan de ene game werkt, terwijl WB Montreal aan de andere werkt. ER is door geen van de studios iets over de games gemeld.

  Al langer geruchten

  Het gonst al een tijdje van de geruchten rondom een nieuwe Batman game. Wat voor game en waar in de tijdlijn van de Dark Knight dit zal worden loopt uiteen. Het ene gerucht meldt dat er een nieuwe Arkham-titel onderweg is en weer een ander gerucht meldt een heel nieuw hoofdstuk in de Batman-saga. Nu zou het zomaar eens kunnen dat het twee nieuwe titels worden die allebei weinig met de Arkham games te maken hebben.

  Warner Bros. gaat tijdens het DC-Fandome in ieder geval aankondigingen rondom nieuwe games doen. Dit evenement vindt op 22 augustus plaats. Wellicht worden dat deze twee games.

  Dit artikel is op 17 augustus 2020 bijgewerkt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.