Warhammer 40,000: Space Marine 2 krijgt co-op campagne

News
vrijdag, 09 juni 2023 om 11:00
warhammer 40k space marine 2f1686298084
In de originele Space Marine kon je eindelijk in de schoenen stappen van een gemuteerde supersoldaat. In Warhammer 40,000: Space Marine 2 kan je dat later dit jaar opnieuw doen, maar nu ook in een co-op campagne.
Als er één ding iconisch is aan de Warhammer 40,000-franchise, dan zijn het ongetwijfeld de Space Marines. De gigantische soldaten van de Imperium of Man spreken al tot de verbeelding sinds de komst van de wargame in 1987. Samen met hun broeders kunnen Space Marines het opnemen tegen hordes aan buitenaardse wezens, gewapend met Boltguns en Chainswords.
In Warhammer 40,000: Space Marine konden spelers eindelijk zelf spelen als een Space Marine, maar de game had alleen een singleplayer campagne en een multiplayer PvP-modus. Voor het vervolg komt ontwikkelaar Saber Interactive met een gewilde toevoeging.
Tijdens Summer Game Fest heeft de studio namelijk een nieuwe trailer getoond van Warhammer 40,000: Space Marine 2, inclusief de onthulling van een co-op campagne voor drie spelers! Samen met twee vrienden kan je het dus opnemen tegen de enorme Tyranid legers.

Nieuwe voice actor voor Space Marine 2

In de campagne nemen spelers opnieuw de controle over Captain Titus, die ook de protagonist was in het eerste deel. De Space Marine heeft wel een andere voice actor gekregen. In plaats van Mark Strong (Kingsman, Sherlock Holmes) spreekt nu Clive Standen (Vikings) de rol in.
Een precieze releasedatum voor Warhammer 40,000: Space Marine 2 is nog niet bekend. De game moet ergens in de winter van 2023 uitkomen voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.

Populair Nieuws