Update - Nieuwe Nintendo Switch-controllers nu te pre-orderen

  Console-makers zouden er in principe voor kunnen kiezen om alle hardware maar in één variant te leveren. Maar dat zou saai zijn en meestal verschijnen er dan ook allerlei kleuren en speciale uitgaves. Ook Nintendo komt nu met nieuwe controllers.

  Update - Pre-orders voor controllers nu live

  Wil je meteen aan de slag gaan met de nieuwe Nintendo Switch-controllers wanneer ze gelanceerd worden? Dan kan je ze nu alvast in de pre-order zetten. Bij Nedgame is zijn de pastelkleurige Joy-Cons nu alvast te bestellen.

  Origineel bericht:

  Een leuk aspect van de Switch is dat je alle kanten op kunt met hoe hij eruit ziet. De Joy-Cons zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar en je bent niet verplicht om te zorgen dat de linker Joy-Con bij de rechter past. Als je nog altijd op zoek bent naar je ideale kleuren, dan komt Nintendo nu met wat nieuwe opties.

  Deze maand verschijnen er namelijk Joy-Cons in een aantal pasteltinten. Om precieas te zijn verschijnen er twee sets. Eén met een gele en een roze Joy-Con en één met een groene en een paarse controller. Het ziet er niet naar uit dat je ook gespiegelde versies van deze twee sets zijn, dus helaas kun je dezelfde kleur niet aan weerszijden van de Switch plaatsen.

  De nieuwe Joy-Cons liggen vanaf 30 juni in de winkel. De prijs zal hetzelfde zijn als alle andere Joy-Con sets, wat neerkomt op ongeveer 80 euro per paar. Mocht je nieuwe Joy-Cons nodig hebben, dan staan deze nieuwe varianten zeker niet verkeerd.

  Nieuwe Joy-Cons niet de enige Nintendo-verrassing

  De nieuwe Joy-Cons komen misschien later deze maand goed van pas. Nintendo heeft namelijk ook uit het niets een nieuwe game aangekondigd waarbij je ze goed kan gebruiken. Als je bij de lancering van de console kon genieten van 1-2-Switch, dan kun je deze maand aan de slag met een nieuwe versie genaamd Everybody 1-2-Switch.

  Dit bericht is bijgewerkt op 9 juni 2023.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2023 Alle rechten voorbehouden.