‘Samsung Galaxy S23 wordt op dit moment onthuld’

News
woensdag, 30 november 2022 om 10:00
samsung galaxys22f1673952408
De iPhone viel dit jaar voor veel mensen tegen, maar wie weet heeft concurrent Samsung meer succes met haar nieuwe smartphone line-up. Erg veel is er nog niet bekend over de Samsung Galaxy S23. Maar naar verluidt hoeven we niet lang meer te wachten op de onthulling.
Het lijkt erop dat de onthulling van de Samsung Galaxy S23 line-up in februari 2023 plaatsvindt. Dat meldt KoreaJoongAng Daily op basis van een anonieme bron die bij Samsung werkt (via Sammobile). De Samsung Galaxy S22 werd ook in februari onthuld: eind januari en begin februari is een gebruikelijke timing voor evenementen rondom de Galaxy-vlaggenschepen.
Iets verrassender is dat het evenement fysiek gehouden zou worden in San Francisco. Dat was voor de pandemie gebruikelijk, maar is sinds de onthulling van de S20 telefoons niet meer gebeurd. Het nieuwe evenement zou een volwaardig Galaxy Unpacked evenement zijn.
Een exacte datum voor de onthulling is er niet. Er wordt gesproken van de eerste week van februari. Dat lijkt waarschijnlijk, aangezien de S22 in dezelfde periode werd onthuld.

Wanneer is de release van de Samsung Galaxy S23?

Net als met de iPhone is het gebruikelijk dat de Galaxy Smartphones snel na hun onthulling in de winkel liggen. Het lijkt dan ook aannemelijk dat het nog maar een ruime twee maanden duurt voordat Samsung gebruikers de S23 kunnen kopen. Er bestaan helaas wel vermoedens dat hij door de inflatie een stuk duurder wordt dan de vorige vlaggenschepen.

Populair Nieuws