De beste espressomachine voor heerlijke koffie - Tech Thursday

Article
donderdag, 22 april 2021 om 15:30
siemens espressof1619081628
Nu je veel thuiswerkt wil je natuurlijk de beste espressomachine hebben voor heerlijke koffie tijdens het werken, maar welke is nou het beste? Op deze Tech Thursday nemen we deze keer espressomachines onder de loep die je voorzien van heerlijke koffie.
Wie wil nou niet de beste espressomachine in zijn huis hebben staan? Koffie is namelijk heel belangrijk om te functioneren op een werkdag, tenminste als je verslaafd bent aan caffeïne, maar als je dat niet bent, dan zoek je waarschijnlijk ook niet naar de beste espressomachine voor heerlijke koffie. De wereld van espressomachines is niet altijd even makkelijk te navigeren, want hoewel ze allemaal op elkaar lijken zijn er toch echt flinke verschillen waar je op moet letten.

5. Siemens EQ6 Plus

Siemens kennen we natuurlijk als best wel een degelijk techbedrijf wat goede producten maakt, maar maken ze ook de beste espressomachine voor heerlijke koffie? Nou, niet helemaal, maar het is zeker niet een slecht apparaat om te hebben. De Siemens EQ6 Plus heeft namelijk wel een paar functies die het hart van de gemiddelde koffieliefhebber sneller laten kloppen en dat is dan niet de caffeïne die zijn werk doet. Voornaamste voordeel van de Siemens is dat het apparaat je voorkeuren opslaat, maar daar hangt dan ook wel een flink pittiger prijskaartje aan dan bij de concurrentie.
krups arabicaf1619082126

4. Krups Arabica Automatic

Menig koffieliefhebber zal de naam Krups waarschijnlijk wel kennen. De fabrikant verzamelt namelijk al een aantal jaartjes flink wat naam en faam door goede koffiemachines op de markt te brengen. De Krups Arabica Automatic is misschien niet de beste espressomachine, maar zorgt zeker wel voor heerlijke koffie. Met automatische reiniging en ontkalking bespaart het apparaat je ook nog eens wat tijd met opruimen. Het mooiste van alles is nog dat de Krups Arabica Automatic momenteel in de aanbieding is bij bol.com.
philips espressof1619082606

3. Philips LatteGo 2200

Sorry aan alle Senseo-eigenaren, maar als je goede koffie wil hebben, dan heb je toch echt een ander product van Philips nodig. De beste espressomachine voor heerlijke koffie die je uit de stal van Philips kan krijgen is toch wel de LatteGo 2200. Dat heeft niet alleen te maken met de goede koffie die uit het apparaat, maar ook met een paar praktische functies. Zo kan je in een keer, dankzij het handige melkreservoir, een bakje cappucino of een latte tevoorschijn toveren. Bij deze de garantie dat het, met de juiste bonen, beter smaakt dan die Senseo-meuk.
delonghi magnificaf1619083053

2. De'Longhi Magnifica S

Wat is het eerste land waar je aan denkt als je het hebt over heerlijke koffie? Juist, Italië natuurlijk. De Italianen nemen al jaren hun koffie ontzettend serieus en daarom is het niet heel gek dat misschien wel de beste espressomachine uit hun land komt. De Magnifica S heeft zelfs verschillende maalstanden zodat je bonen altijd zo gemaald worden dat het perfect naar jouw smaak is. Dat is pas echt een recept voor heerlijke koffie. Voeg daar ook nog eens een heel schappelijk prijskaartje aan toe en je hebt een uitstekende espressomachine.
jura e8f1619083794

1. JURA E8

Als je extra geld te besteden hebt en echt heerlijke koffie wil hebben, dan kan je eigenlijk niet om JURA heen. De beste espressomachine komt namelijk ongetwijfeld bij de Zwitserse fabrikant vandaan en eigenlijk maakt het niet heel veel uit welk model je van JURA koopt. Iedere espressomachine van de fabrikant zet namelijk een geweldig bakje koffie, wat er dan weer voor zorgt dat je in ieder geval geen spijt zal hebben van je aankoop. De E8 is alleen wel een bijzonder model met 17 verschillende soorten koffie die je tevoorschijn kan toveren, zo blijf je wel een dagje bezig.

Tech Thursday: De beste espressomachine voor heerlijke koffie

De beste espressomachine voor heerlijke koffie is niet altijd even makkelijk te vinden, maar hopelijk hebben we je deze Tech Thursday een beetje geholpen met een keuze maken. Een lekker snackje bij de koffie ook altijd wel lekker en daarvoor kan je natuurlijk altijd terecht bij je trouwe airfryer. Nou is die koffie misschien heel lekker uit een espressomachine, maar de nasmaak kan na een tijdje wel vervelend te worden. Tijd om je tanden te poetsen dus en dat kan je het beste doen met een elektrische tandenborstel.

Populair Nieuws