WandaVision krijgt opvallende rating voor een Marvel show

News
vrijdag, 08 januari 2021 om 11:00
wandavisionf1594733115
Nog een paar dagen wachten en het is zover. WandaVision zal vanaf 15 januari te zien zijn op Disney+. De serie die zal gaan over Scarlet Witch en Vision zal het eerste project zijn dat Marvel uitbrengt sinds Avengers: Infinity War. Ondertussen is ook de rating van de show bekend.
Let op: dit artikel bevat spoilers of Avengers: Infnity War.
Waar eigenlijk bijna alle Marvel films en series een PG-13 rating hebben, heeft WandaVision een TV-PG rating gekregen. Alleen Agents of S.H.I.E.L.D kreeg dezelfde rating in de zeven seizoenen die van deze serie gemaakt werden. Een TV-PG rating houdt in dat ouders deze serie wellicht ongepast kunnen vinden voor jongere kinderen, maar is minder gewelddadig of schokkend dan een PG-13 film of serie.

Wat kunnen we verwachten

Hoewel we al een trailer uit zagen komen voor WandaVision, weten we eigenlijk nog niet eens heel erg veel over de serie zelf. Het verhaal is nog grotendeels onduidelijk, hoewel hier natuurlijk wel veel geruchten over gaan. We zien in de trailer Wanda en Vision samenwonen in een buitenwijk. De sfeer in deze beelden is een beetje vreemd en geeft ons niet echt een indicatie over het verhaal van de serie. Wel weten we dat de show negen afleveringen zal krijgen, die vanaf 15 januari te streamen zijn via Disney+.

Geruchten

Er gaan een hoop geruchten over het verhaal in WandaVision, maar er is er één die heel goed waar zou kunnen zijn. Dit is dat Wanda na de dood van Vision zo verdrietig werd, dat zij haar krachten gebruikte om nieuwe werelden te maken. Hierin zou Vision nog wel in leven zijn, maar dit gaat hoogstwaarschijnlijk anders dan dat zij in eerste instantie in gedachten had. We gaan zien of dit klopt, maar het klinkt erg interessant.