WandaVision: Alles wat we kunnen verwachten!

Article
zaterdag, 03 oktober 2020 om 9:00
wandavisionf1594733115
Zondag 20 september werd de eerste trailer van de serie over de twee bekende Marvel-helden Wanda en Vision. Vandaag gaan wij jullie vertellen wat we allemaal kunnen verwachten in ‘WandaVision’!
In de serie krijgen we het koppel te zien vanuit een ander standpunt. Deze ‘Scarlett Witch’ en de levende vorm van Tony Stark’s Jarvis zijn al in een heel aantal Marvel films voorbijgekomen en hebben laten zien erg sterk te zijn. Wij hopen in deze serie nog een heel stuk meer te zien te krijgen van dit heuze ‘powerkoppel’.

Nieuw perspectief

In WandaVision zullen we een beter beeld krijgen van Wanda en Vision dan we eerder gekregen hebben. We zullen ontzettend veel leren over de twee bekende onbekenden, want als je er over nadenkt hebben we uit de eerdere films maar weinig diepgaande informatie meegekregen van de twee.
Natuurlijk is er echt wel het een en ander bekend, maar hoe de helden als persoon zijn is nog nooit zo dichtbij op beeld gezet. Dit zal dan ook de grootste reden zijn dat de serie wordt uitgebracht. In de Marvel Cinematic Universe films waren Wanda en Vision zeker in de laatste drie Avengers films erg belangrijke personages, maar van hun tijd samen na de films door zouden we graag nog een heleboel meer weten.

Nieuwe personages

Vermoedelijk een andere grote reden voor het starten van deze serie is het introduceren van nieuwe personages in de Marvel wereld. Zo was er al een gerucht over de kinderen van Wanda en Vision, Wiccan en Speed. De twee zouden niet alleen in WandaVision voorkomen, maar ook in de aankomende Doctor Strange film.
Ook Wiccan en Speed hebben bijzondere krachten. Die van Wiccan doen sterk denken aan de krachten van zijn moeder, waar die van Speed lijken op de broer van Wanda, Quicksilver. Natuurlijk zullen er buiten deze twee personages nog een heel aantal bijzondere mensen voorkomen in de serie, die we Marvel kennende ongetwijfeld vaker terug zullen zien.
avengers endgame thanos snapf1580115998
*SPOILER ALERT!*

Opgeloste mysteries

Zoals eerder al genoemd werd hebben we nog weinig gezien van Wanda en Vision als koppel. De twee die al een tijdje een koppel waren werden in het derde deel van de Avengers reeks, Avengers: Infinity War, alleen permanent uit elkaar gebroken. Thanos leek Vision te vermoorden door de Soulstone uit zijn hoofd te trekken en daarmee zijn doel te behalen.
Ook toen in Avengers: Endgame bijna iedereen werd teruggebracht van de dood, bleef Vision een slachtoffer. Aangezien de serie zich na de laatste Avengers film afspeelt is er natuurlijk een grote vraag te beantwoorden. Hoe komt Vision terug tot leven? Dit zal enorm vanzelfsprekend een grote rol spelen in het verloop van de serie, maar ook in de toekomst van Marvel.
Buiten dat zullen we in de serie Wanda en Vision als koppel bij elkaar zien en hopelijk dus ook hun kinderen en een heleboel andere gave karakters. Hoe Marvel dit allemaal mooi op film gaat zetten, is ergens in december 2020 te zien op Disney+. En één ding is zeker, wij kunnen niet wachten!