Check hier de nieuwste trailer van cowboydetective Walker

News
vrijdag, 08 januari 2021 om 10:30
walkerf1610096156
Het rampjaar 2020 hebben we inmiddels alweer ruim een week achter ons gelaten, maar 2021 is tot dusver geen steek beter. In de Verenigde Staten is het behoorlijk onrustig en ondanks dat we begonnen zijn met vaccineren hebben we het virus nog lang niet onder controle. Gelukkig brengt 2021 ook mooie dingen en ook op het gebied van series. Eind deze maand gaat eerste seizoen van Walker in première en laten we nou toevallig een nieuwe trailer hebben.

Waar gaat de serie over?

Op donderdag 21 januari om precies te zijn gaat het eerste seizoen van Walker in première. De actie/drama detective speelt zich af op het binnenland van de Verenigde Staten in Austin, Texas. De serie heeft een hoog cowboygehalte en gaat over een vader die na twee jaar terugkeert bij de familie. Dit gaat natuurlijk niet helemaal zonder slag of stoot, zijn vrouw is overleden en de band met de rest van de familie is beschadigd.
De serie wordt uitzonden door het Amerikaanse CW Network, op het moment van schrijven is het nog niet helemaal duidelijk via welke weg je de serie in Nederland kan zien. Desondanks zal Walker over een paar weken al uitkomen en kan je nu alvast kijken naar de trailer.

Wie krijgen we allemaal te zien?

De hoofdrol in de serie is weggelegd voor Jared Padalecki, hem kun je misschien kennen uit Supernatural, House of Wax of Friday the 13th. Padalecki heeft de eer gekregen om Cordell Walker te spelen. Daarnaast zien we in de serie Lindsey Morgan, Keegan Allen, Odette Annable, Cody Bell en Violet Brinson voorbijkomen.

Populair Nieuws