Star Wars Battlefront 2 volgende week gratis op de Epic Games Store

  Het nieuwe jaar gaat goed van start op de Epic Games Store. De webshop is namelijk net klaar met de Holiday Sale, maar gaat gewoon vrolijk door met het weggeven van gratis games. Volgende week is het de beurt aan Star Wars Battlefront 2.

  Het is geen geheim voor gebruikers van de Epic Games Store dat er vaak gratis games worden weggegeven. De webshop concurreert namelijk flink met Steam en gebruikt alle mogelijk middelen om spelers haar kant op te trekken. Tijdens de Holiday Sale, die tot deze week liep op de website, werd er zelfs elke dag een andere gratis game weggegeven.

  Nu de Holiday Sale klaar is, is de Epic Games Store zeker niet van plan om te stoppen met haar vrijgevigheid. Deze week is namelijk Crying Suns zonder kosten te downloaden, een tactische rogue-lite waarbij je de rol van een Space Fleet commandant op je neemt. De eerste grote klapper van 2021 komt alleen volgende week. Vanaf 14 januari kan je namelijk Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition gratis scoren.

  Alle toeters en bellen

  De Celebration Edition van Star Wars Battlefront 2 is zoals de naam doet vermoeden al een feestje op zich. Naast alle content die de standaard versie van de third person shooter heeft te bieden, krijg je namelijk ook nog een hele berg aan andere content. Zo krijg je namelijk alle customization content die je kan krijgen door middel van in-game aankopen vanaf de lancering tot aan de content die gekomen is met The Rise of Skywalker. Kortom, je krijgt alles wat Star Wars Battlefront 2 te bieden heeft en dat voor de vriendschappelijke prijs van nul euro!

  Star Wars Battlefront 2

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.