Waarschijnlijk geen Elden Ring onthulling bij Xbox Games Showcase

News
donderdag, 23 juli 2020 om 14:00
eerste elden ring trailer nu online te zien 151616
Tijdens de Xbox Games Showcase deze avond hoeven we geen onthulling te verwachten van de game Elden Ring. Dat meldt VentureBeat redacteur Jeff Grubb via Twitter. Fans kregen afgelopen week hoop op meer nieuws rondom de game, maar zullen nu toch langer moeten wachten op een aankondiging.
De rpg Elden Ring wordt ontwikkeld door het Japanse studio From Software. Vorige week benadrukte Phil Spencer, executive vice-president van Gaming bij Microsoft, in een interview met Jeuxvideo.com hoe belangrijk Japanse gamestudios zijn voor Xbox. Hij liet daarin ook weten trots te zijn op wat ze gingen laten zien tijdens de Xbox Games Showcase. Die uitspraak maakte veel los bij fans die uitkijken naar de game. Zo kwamen er op de Elden Ring Reddit community gelijk meerdere hoopvolle berichten.
Toch hoeven we volgens Jeff Grubb geen verdere Elden Ring onthulling te verwachten vanavond. In enkele Tweets laat hij onder andere grappend weten dat er ‘meer kans is op informatie over Bakugan dan Elden Ring op donderdag’

Nog weinig bekend over Elden Ring

Elden Ring is een samenwerking tussen ontwikkelaar From Software, die we kennen van de Dark Souls serie, en Game of Thrones schrijver/filmproducent George R.R. Martin. De game werd vorig jaar onthuld op E3 met een trailer. Uit de trailer was nog erg weinig op te merken. Sindsdien is er geen verdere informatie verschenen over de game.
Vanavond wordt duidelijk of Jeff Grubb gelijk heeft. Je kunt de Xbox Games Showcase hier vanaf 17:00 volgen.