Waar is Olav Mol te beluisteren dit F1-seizoen?

News
dinsdag, 27 februari 2024 om 13:30
olav mol f1 2020f1650961150
Olav Mol is jarenlang dé stem van de Formule 1 in Nederland geweest, maar sinds de overstap naar Viaplay zijn er andere commentatoren. Toch kan je op deze manier nog steeds het iconische commentaar beluisteren dit F1-seizoen.
Voor sommige Nederlandse kijkers is het grootste verlies van de overstap van Ziggo Sport naar Viaplay niet het ‘gratis’ kijken van de Formule 1 (als je Ziggo-abonnee) was, maar het vertrek van Olav Mol. De nieuwe streamingdienst besloot namelijk om afscheid te nemen van de legendarische commentator en twee nieuwe namen aan te stellen: Melroy Heemskerk en Nelson Valkenburg.
Ondanks dat Olav Mol niet meer de officiële stem is voor de Formule 1 in Nederland, heeft hij niet meteen besloten om zijn microfoon in de wilgen te hangen. Mol is namelijk zijn commentaar gaan verlenen voor F1-races via Grand Prix Radio.
Vorig jaar is daar alleen een probleem bij gekomen. Viaplay heeft namelijk ook de rechten gekocht om via de radio live verslag te doen van de Formule 1 in Nederland. Daarop besloot Mol om met Grand Prix Radio te vertrekken naar België en daar de rechten over te nemen.

Olav Mol beluisteren in 2024

Ook voor het F1-seizoen van 2024 is de commentator van plan om op die manier fans weer te voorzien van zijn inzichten tijdens een race. Maar het is niet mogelijk om zijn stem te beluisteren in Nederland. Gelukkig is er wel een omweg.
Als je namelijk een VPN gebruikt en één van de servers in België selecteert, dan kan je de geoblokkade omzeilen. Je browser of app denkt dat je in België zit en zal dan alle media die exclusief is voor Belgen tonen of laten horen. Op die manier kan je dus toch nog genieten van het commentaar van Olav Mol.

Populair Nieuws

Laatste Reacties