Update - Rabobank storing is voorbij

News
dinsdag, 27 februari 2024 om 12:52
Als je klant bent bij Rabobank, kan het zijn dat je je bankzaken even niet kunt regelen. Er zijn veel meldingen van een storing. Rabobank is hier van op de hoogte.

Update - Rabobank storing is verholpen

Het ziet er naar uit dat Rabobank-klanten de rest van de dag weer gewoon kunnen bankieren. Het aantal meldingen van een storing is flink gedaald en op de website van Rabobank staat te lezen dat alles weer normaal is. Ook op Twitter melden klanten dat alles weer werkt.
Oorspronkelijk bericht:
Er lijken problemen te zijn bij Rabobank. Sinds ongeveer 12.30 zijn er via Allestoringen veel meldingen te zien van problemen bij de bank. Ook op Twitter zijn er verschillende meldingen van klanten.
Rabobank laat deze klanten weten dat er momenteel veel problemen gemeld worden en dat er gezocht wordt naar een oplossing. De storing wordt inmiddels ook gemeld op de website van de bank. Daar wordt ook iets meer duidelijkheid gegeven over waar het probleem ligt.
Er zijn namelijk problemen met de app van de bank. Aangezien dat voor veel mensen de meestgebruikte manier is om in te loggen bij internet bankieren, brengt dat de nodige problemen met zich mee.

Wanneer is de Rabobank storing voorbij?

Er lijkt op dit moment helaas nog geen schatting te zijn van wanneer de storing is verholpen. Rabobank adviseert klanten die in proberen te loggen om het later nog eens te proberen. Het kan zijn dat de storing vrij plotseling voorbij is, maar momenteel is er nog geen sterke daling in het aantal meldingen.