VPN, Olav Mol, Viaplay: wat gebeurde er allemaal tijdens de F1 race van Bahrein?

News
maandag, 06 maart 2023 om 7:30
si202203190303 newsf1647865562
Het nieuwe F1-seizoen is van start, waarbij Max Verstappen gisteren de eerste race in Bahrein heeft gewonnen. Hoe hebben mensen gekeken? Er gebeurde weer van alles rondom. We hebben wat keywords: Viaplay, Olav Mol, VPN en wat al niet meer?
Het nieuwe F1-seizoen is van start, waarbij Max Verstappen gisteren de eerste race in Bahrein heeft gewonnen. Helaas was niet elke Viaplay klant tevreden en blijft er gemopper, nadat het vorig jaar al steeds klachten regende.
Viaplay staat onder vuur. Afgelopen week bleken afspraken al niet nagekomen te zijn en zijn veel klanten onterecht te vroeg afgesloten van de streamingdienst. Mensen die vorig jaar een jaarabonnement hadden afgesloten voor een bepaalde datum kregen een dertiende maand. Helaas kwamen zij er afgelopen week achter dat ze al waren afgesloten én alleen geld retour krijgen als er eerst contact op genomen wordt met de klantenservice.
Daarnaast waren er nog genoeg mensen die de races keken maar mét het commentaar van Olav Mol via de radio. Afgelopen week werd bekend dat hij weg is bij de radio, Viaplay het zelf gaat doen en Mol zijn heil moet zoeken in België.
En dan is er nog de race zelf. Hoe ging dat? De presentatoren zijn hetzelfde gebleven. Vorig jaar was er flink wat kritiek op het commentaar. Al moet hierbij vermeld worden dat er natuurlijk ook genoeg mensen zijn die wél tevreden waren. Later commentaar volgde op de Carglass reclame en streams van slechte kwaliteit.
Op Twitter heeft menigeen een omweg gevonden en via IPTV en VPN alsnog de race uitgezonden mét commentaar van Olav Mol. Twitteraar Peter Ganzeveld schrijft: ‘Mooi vertrouwd commentaar hier van olaf mol in Nederland. Lange neus naar jullie. Niet luisteren naar klanten, dan maar zo!’
Anderen luisteren wel maar zijn niet helemaal tevreden met het commentaar, zoals we gisteren al vermeldden.
En jij hoe kijk jij formule 1? Gebruik je Viaplay of F1tvpro en welk commentaar heb je aanstaan? Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Deel ze gerust met ons.

Populair Nieuws