LEGO Lord of the Rings-set nu te pre-orderen

News
maandag, 06 maart 2023 om 9:00
Vorige maand onthulde LEGO eindelijk weer een nieuwe Lord of the Rings-set, dit keer geïnspireerd door Rivendell. Deze set kun je nú pre-orderen.
LEGO’s Lord of the Rings Rivendell-set komt officieel 8 maart uit, maar wie een VIP-lid is van LEGO kan de set nu al pre-orderen. Lid worden kost je helemaal niets, dus als je geïnteresseerd bent in de set is VIP worden wellicht interessant. Niet alleen ben je ervan verzekerd dat je de set ook werkelijk in huis krijgt, je wordt ook nog eens beloond: bij je pre-order krijg je namelijk gratis LEGO BrickHeadz van Golum en Frodo.
Naast interesse moet je wel ook een hoop geld hebben: de set kost namelijk maar liefst 500 dollar. De set houdt je voorlopig wel zoet: om Rivendell te bouwen heb je 6167 LEGO-steentjes nodig.

Niet de eerste LEGO Lord of the Rings-set

De Rivendell-set is natuurlijk niet de eerste Lord of the Rings-set die LEGO op de markt brengt. Zo zijn er ook onder andere de sets De Slag om de Helmsdiepte, De Mijnen van Moria, Een Onverwachte Bijeenkomst, De Raad van Elrond, Piratenschip Hinderlaag, Slag bij de Zwarte Poort en De Slag der Vijf Legers. Ook deze sets hebben pittige prijzen.
Als je op zoek bent naar nieuwe LEGO, maar momenteel niet zoveel te besteden hebt, kun je wellicht je slag slaan bij Bol.com. De webwinkel heeft als onderdeel van de Gaming Weeks namelijk een aantal sets gebaseerd op game-franchises in de sale gegooid.

Populair Nieuws