Voorproductie The Witcher seizoen 2 is begonnen

News
woensdag, 15 juli 2020 om 12:00
the witcher segunda temporadaf1594033998
Redanian Intelligence meldt dat de voorproductie van het tweede seizoen van The Witcher van start is gegaan.
Door de Covid-19 epidemie lag alles even gedwongen stil op de set van The Witcher. Maar als alles volgens plan gaat beginnen ze op 17 augustus weer met filmen. Alles opzetten kost natuurlijk tijd. Gelukkig is de voorproductie nu al begonnen. Er zijn weer wat mensen aan het werk op Arborfield Studios. Hoeveel mensen dat precies zijn laat Redanian Intelligence niet weten. Ze hebben nog ruim een maand, dus hopelijk is dat genoeg tijd om alles gereed te hebben.
Er wordt ook weer gewerkt aan de sets. Het eerste seizoen speelde zich voornamelijk af in Blaviken. Voor het tweede seizoen worden er sets gebouwd voor Oxenfurt en Gors Velen. Deze plekken zullen allemaal bekend klinken voor fans van de boeken of games.
Redanian Intelligence is een nieuws outlet dat zich volledig richt op de Witcher serie. Zij hebben direct contact met Arborfield Studios en houden de gebeurtenissen nauwlettend in de gaten. Uitvoerend producent Tomek Basinski maakt er zelfs een opmerking over op Facebook.

Waar komt The Witcher seizoen 2 vandaan?

The Witcher is razendpopulair op Netflix. Het volgt de avonturen van Geralt of Rivia, een monsterjager met bovennatuurlijke krachten. De verhalen zitten vol heksen, elfen en verscheidene monsters die Geralt bevecht of mee bevriend raakt. De monsterjager wordt zelfs gevolgd door een troebadoer! Het is gebaseerd op de boeken van Andrzej Sapkowski. The Witcher is bovendien een bijzonder populaire videogameserie geworden. Vooral het derde deel wordt erg geprezen. Vraag jij je af of de Netflix serie wat voor jou is? Wij hebben vijf redenen om de serie te kijken op een rijtje gezet.

Populair Nieuws