Volledige lijst Starfield achievements gelekt

News
vrijdag, 18 augustus 2023 om 16:00
starfield header hdf1687513667
We hebben nog een week of twee te gaan voordat de early access van Starfield beschikbaar is. Intussen is de game al helemaal af en kan hij gedownload worden. Achter de schermen staat alles dus klaar, inclusief, zo blijkt, de achievements van de game.
Achievements halen is voor veel mensen een extra manier om plezier uit een game te halen. Als je dat ook van plan bent in Starfield kun je nu alvast zien wat je te wachten staat. De hele lijst met achievements is namelijk gelekt (via Insider-Gaming).
Mocht je de lijst opzoeken, bedenk dan wel dat er spoilers in staan. Er worden bijvoorbeeld namen van missies prijsgegeven en de achievements onthullen bij welke facties je je allemaal kan aansluiten. De meeste omschrijvingen worden gelukkig wel vaag gehouden, dus zelfs als je de hele lijst doorneemt, zul je geen grote plottwists te weten komen.

Wat voor achievements heeft Starfield?

Het ziet ernaar uit dat de achievements niet al te bijzonder zijn. Veel achievements zijn bijvoorbeeld gekoppeld aan het uitspelen van een missie of het halen van een level. Ook voor het doden van vijanden of het verzamelen van grondstoffen zijn er achievements te verdienen.
Er lijken geen achievements te zijn voor gekke dingen waarvan je misschien niet eens had bedacht dat ze mogelijk zouden zijn. Al met al lijkt het erop dat als je flink tijd in de game stopt en hem 100 procent uit probeert te spelen, je uiteindelijk ook alle achievements haalt. Daarmee kun op 1 september aan de slag als je één van de duurdere edities in de pre-order hebt, of vanaf 6 september als je de standaardeditie koopt of speelt via Game Pass.